Libnet.ro
UNICEF

01:05

People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume in 2015

Antena3 Antena3,
People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume in 2015

Este de trei ori mamica, o actrita de succes, iar la toate acestea Reese Witherspoon si-a mai adaugat un titlu. continuă pe Antena3

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon 39 de ani) a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, informeaza Reuters.

Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top.

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters.

Cea mai rece dimineata din aceasta toama: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai rece dimineata din aceasta toamna: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Regina Elizabeth, monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria regatului britanic

Regina Elizabeth a II-a va intra in istorie, miercuri, devenind monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria regatului britanic, depasind astfel precedentul record de longevitate in fruntea tarii, de 63 de ani, 7.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )