Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, ar fi finalizat divortul printr-o intelegere financiara de 38 de miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, ar fi finalizat divortul printr-o intelegere financiara de 38 de miliarde de dolari

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon si cel mai bogat om din lume, ar fi finalizat divortul de sotia sa, MacKenzie Bezos, vineri, dupa ce cei doi au ajuns la o intelegere financiara care se ridica la 38 de miliarde de dolari, scrie Mediafax, citand Bloomberg News. continuă pe Hotnews

Orban, atac la Firea: Bucurestiul este foarte departe de o administratie inteligenta. Sistemul de parcari e din epoca de piatra, iar cel de furnizare cu energie termica este cel mai inapoiat din Europa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca municipiul Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta, de la lipsa unui plan de urbanism, la parcari, piste pentru biciclisti sau sistemul de furnizare a energiei termice, despre care spune ca este cel mai inapoiat din Europa.

CEL MAI MARE DIN ULTIMII 20 DE ANI: Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, in California

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade s-a produs, ieri, in statul american California, fiind simtit puternic in orasul Los Angeles, anunta Institutul de Geofizica din SUA USGS).

Povestea celui mai bogat om din toate timpurile

Un imparat vest-african a carui opulenta a distrus economia unei tari este considerat cel mai bogat om din istorie, cu o avere estimata la echivalentul a peste 350 de miliarde de euro din prezent.

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din.

Divortul fondatorului Amazon Jeff Bezos s-a finalizat: cati bani a primit sotia sa

Divortul fondatorului Amazon Jeff Bezos de sotia sa MacKenzie Bezos, cu care a fost casatorit timp de 25 de ani, a fost finalizat vineri, de catre un judecator din Seattle, creand conditiile ca aceasta sa primeasca actiuni Amazon in valoare de 38,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in.

Minaur Baia Mare a transferat un jucator de la una dintre cele mai puternice echipe din lume: Este un conducator de joc inteligent

Echipa masculina de handbal Minaur Baia Mare a reusit sa realizeze un transfer important pentru noul sezon competitional. Iosif Andrei Buzle, jucator al FC Barcelona, una dintre cele mai puternice echipe din lume, a semnat cu gruparea baimareana.

Facebook, WhatsApp si Instagram, indisponibile in mai multe zone din lume

Platformele Facebook, WhatsApp si Instagram sunt indisponibile miercuri, in mai multe zone din lume, anunta Downdetect.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Cel mai valoros jucator din NBA este crestin-ortodox: Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvantat Salariul sau a depasit 24 de milioane de dolari in 2018 (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo a castigat premiul pentru cel mai valoros jucator din NBA, in sezonul 201819, devenind al treilea cel mai tanar baschetbalist din istorie care-si adjudeca acest premiu, respectiv al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )