Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Care este cel mai urmarit videoclip pe YouTube. A reusit sa depaseasca Despacito

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care este cel mai urmarit videoclip pe YouTube. A reusit sa depaseasca Despacito

Un cantec pentru copii a depasit recordul de vizualizari pe YouTube pe care il detinea piesa Despacito, interpretata de cantaretii Luis Fonsi si Daddy Yankee. continuă pe Adevărul

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian.

Horoscop dragoste Noiembrie 2020. Acesti nativi sunt pe punctul de a incheia o relatie, iar Racul este cel mai norocos semn al zodiacului

Nativii Berbec, Rac si Balanta se confrunta cu mici probleme de comunicare in viata de cuplu. Mai mult decat atat, luna lui Brumar este un moment prielnic pentru nativii Taur, Varsator si mai ales Sagetator.

Furnicile care au cel mai macabru simt estetic: isi decoreaza casele cu capetele victimelor

Exista o specie de furnici care ar putea fi considerata una dintre cele mai grotesti din cauza alegerii neobisnuite a decorului casei lor - capetele decapitate ale victimelor lor. Studiile.

Masinile care consuma cel mai mult: ramai fara bani dupa ce bagi benzina sau motorina

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa te gandesti neaparat si cati bani scoti din buzunar pentru motorina sau benzina. Pentru ca unele te lasa fara bani atunci cand faci un plin.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Romania este binecunoscuta pentru activitatea seismologica, mai ales in zona Vrancea. Pentru o perioada indelungata inginerii s-au bazat doar pe datele istoricilor, seismologilor si geologilor. Vorbim aici de datele de intrare pentru harti de zonare si forte seismice in calculul lor structural. in Romania acest aspect a durat pana in 1990. in noapte de 30 .

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul.

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia .

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )