Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai asteptate albume ale anului 2015? Uite care vor fi cele mai tari COMEBACK-uri in industria muzicala

Devorator Monden Devorator Monden,
Cele mai asteptate albume ale anului 2015? Uite care vor fi cele mai tari COMEBACK-uri in industria muzicala

Dupa un an in care ne-am bucurat de o multime de albume interesante, noul an 2015 se arata la fel. continuă pe Devorator Monden

Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator sau The Hunger Games, printre cele mai asteptate filme in 2015 (VIDEO)

Cinefilii vor avea parte in 2015 de reveniri de senzatie pe marile ecrane. Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator, The Hunger Games sau Fast and Furious revin cu noi filme, in timp ce Mad Max este reluat.

Constantenii care locuiesc in cartierul Tomis Nord au ramas fara caldura in cele mai friguroase nopti ale anului

Locuitorii din cartierul Tomis Nord a ramas fara caldura in apartamente, in noptile in care temperatura a coborat mult sub 0 grade Celsius.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Flappy Bird se reinventeaza: Ruleaza pe Android Wear [VIDEO]

Printr-o turnura de situatie interesanta, unul dintre cele mai populare jocuri ale anului trecut, Flappy Bird a ajuns sa ruleze pe Android Wear. Nu trecusera decat cateva ziledin 2014 si fiecare dintre voi auzise de Flappy Bird, un joc incredibil de simplu care genera dependenta prin simplitate si care s-a aflat la baza multor clone. Ulterior, jocul a fost scos din magazinele virtuale Apple si Google, doar pentru a reveni cateva luni mai tarziu. Fiind probabil foarte putin pretentios la [].

Business B1 la zi: Cele mai noi dispozitive digitale, prezentate la CES 2015 (VIDEO)

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele.

Ninsori si ger, in primele doua saptamani ale anului. Prognoza meteo pentru 5-18 ianuarie

Ninsorile si gerul revin in primele doua saptamani ale anului, in timp ce mercurul din termometre va cobori pana la minus 25 de grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Posturile anului 2015

Anul acesta, Postul Pastelui va incepe mult mai devreme decat anul trecut, la fel si Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt posturile anului 2015 si semnificatiile lor:.

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Cele mai linistite sarbatori de iarna la Calarasi din ultimii ani. Cele trei accdiente uriere inregistrate in perioada 24 decembrie-4 ianuarie 2015 nu s-au soldat cu niciun deces si nu au fost comise infractiuni grave contra vietii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )