Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai emotionante imagini ale zilei: Casillas, in lacrimi la plecarea de la Real Madrid. Cum au reactionat ziaristii

Adevărul Adevărul,
Cele mai emotionante imagini ale zilei: Casillas, in lacrimi la plecarea de la Real Madrid. Cum au reactionat ziaristii

Dupa 25 de ani petrecuti la cea mai galonata formatie din Spania, portarul de 34 de ani a fost nevoit sa paraseasca Santiago Bernabeu, iar momentul l-a marcat profund. continuă pe Adevărul

Cele mai mari cheltuieli ale Guvernului sunt destinate sigurantei si ordinii publice. Sanatatea si sistemul educational, la coada clasamentului

Cele mai mari cheltuieli ale Romaniei din 2014, au fost destinate sigurantei si ordinii publice, in timp ce pentru sanatate si invatamant Guvernul ofera cele mai mici sume, arata o analiza, bazata de date.

Gravida Kim Kardashian. Cele mai frumoase aparitii!

Kim Kardashian este pentru a doua oara insarcinata, iar astazi va prezentam cele mai reusite aparitii vestimentare ale ei din ultime perioada, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com.

Biblia si Urzeala tronurilor, cele mai uitate carti in avioanele British Airways

Biblia si cartile din seriile Urzeala tronurilor, de George R. R Martin, si Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E. James sunt cele mai uotate carti in avioanele British Airways, se arata intr-un sondaj al companiei britanice.

Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi

Cadouri pentru vara sunt cautate de catre toti oamenii in prezent, iar in articolul acesta am inclus doar 10 dintre cele mai interesante. Daca aveti planuri mari pentru vara aceasta, nu ar trebui sa lasati nimic la voia intamplarii. intr-un articol recent, am mentionatcateva dintre cele mai bune aplicatii pentru cei care vor sa calatoreasca, [] Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik

Cele mai bune jocuri online atrag in fiecare luna zeci de milioane de utilizatori, majoritatea reusind sa genereze venituri uriase. Jocurile de ultima generatie sunt prea scumpe pentru majoritatea jucatorilor. Un calculator, de exemplu, trebuie imbunatatit sau schimbat complet odata la cativa ani pentru a putea rula cele mai noi titluri. Avand in vedere costurile [] Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Legendarul actor egiptean Omar Sharif a murit vineri, 10 iulie, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Inegalabilul artist a lasat in urma sa o impresionanta colectie de capodopere cinematografice printre care se regasesc titluri precum Lawrence al Arabiei, Doctor Jivago sau Noaptea generalilor. Adevarul va prezinta astazi cele mai bune filme cu Omar Sharif.

Cele mai bune universitati tehnice din Romania

Cele mai bune universitati tehice din Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Tehnica din Cluj. Ce presupune admiterea la facultatile universitatilor tehnice?.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )