Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

De acum poti vedea evenimente istorice pe YouTube: peste un milion de minute cu cele mai memorabile clipe

Associated Press, agentia care detine una dintre cele mai importante colectii de videoclipuri istorice, va incarca peYouTubenu mai putin de 500. 000 de materiale cumuland peste un milion de minute.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )