Libnet.ro
UNICEF

05:45

CES 2016: Samsung si LG au frigidere mai inteligente, dar nu neaparat mai utile

Adevărul Adevărul,
CES 2016: Samsung si LG au frigidere mai inteligente, dar nu neaparat mai utile

La CES 2016, masinile si electrocasnicele au fost la fel de importante ca telefoanele si tabletele. Asa se face ca LG si Samsung au avut doua frigidere interesante, cel putin. continuă pe Adevărul

CES 2016: Samsung si LG vor sa schimbe frigiderul si il fac mai ciudat ca niciodata

Ai putea crede ca Samsung si LG s-au inspirat reciproc cand au creat cele doua noi frigidere pe care le-au prezentat la CES 2016. Ambele sunt, simplu spus, niste tablete care iti tin legumele si berea la rece. Daca robotii ne vor ataca vreodata, ca in filmul Terminator, atunci cel mai probabil vor porni din [].

CES 2016: AirClass de la Lenovo e o clasa virtuala care iti analizeaza si emotiile

La CES 2016, Lenovo a anuntat AirClass, o clasa de cursuri virtuala, interactiva, cu functii inteligente pentru educatie online si instruire la nivelul companiilor.

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016. Gadgeturile viitorului: geanta care simte telefonul si-l incarca si bentita care stimuleaza cresterea parului

Cel mai mare targ de tehnologie din lume, CES 2016, care a avut loc la Las Vegas, SUA, intre 6 si 9 ianuarie, a prilejuit lansarea unor dispozitive menite sa ne simplifice viata si sa o faca mai placuta.

CES 2016: Dell lanseaza cel mai subtire si mai usor notebook business din lume

In cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale Latitude adresateclientilor din zona business, potrivit unui comunicat remis Playtech. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge si materiale de tip premium. Adaptate dupa linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude si UltraSharp reprezinta cel [].

CES 2016: Nyko te ajuta sa-ti incarci iPhone-ul fara fire

Un producator mai putin cunoscut de accesorii pentru telefoane, Nyko va atrage atentia la CES 2016 cu o varietate foarte mare de carcase de iPhone cu baterii integrate si alte functii avansate. Ilustrate in imaginea de mai sus sunt niste carcase de iPhone 6 si 6S anuntate zilele trecute care s-ar putea sa va remedieze [].

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type [].

CES 2016: Viitorul vazut de Intel e al gadgeturilor mici si mijlocii care inteleg lumea

Intel a avut o zona imensa la CES 2016 dedicata unor tehnologii care sa-i asigure viitorul. Desi il stii drept producator de procesoare pentru computere, de anul acesta va fi mult mai mult. La IFA 2015 am vazut computerele cu noua generatie de procesoare Intel, Lenovo fiind unul dintre parteneri. Gamingul pe desktop si laptop [].

CES 2016: Mercedes a creat o masina care se transforma in timp ce o conduci

Mercedes-Benz si-a prezentat conceptul de masina inteligenta in cadrul CES 2016, sub denumirea de Intelligent Aerodynamic Automobile. Vehiculul are doua moduri in care se poate transforma, ceea ce reprezinta o noutate in industria automobilelor. Forma functionala, de masina luxoasa, are toate functionalitatile pe care le-ai astepta de la un Mercedes. Cand masina accelereaza mai [].

Tendintele viitorului, la CES 2016 Las Vegas

Mai mult de 3600 de expozanti participa la targul de inovatii in tehnologie Consumer Electronics Show CES), care are loc intre 6 si 9 ianuarie 2016, in Las Vegas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )