Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este si ramane doamna Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Cine este si ramane doamna Viorica Dancila

Face ce face doamna Viorica Dancila, devenita in timp record un fel de 3 in 1, si premier, si presedinte de partid si candidat la alegerile prezidentiale din noiembrie din partea PSD, si intineaza nobilele idealuri ale comunismului. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Dancila face dovada unui cinism incredibil

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca premierul Viorica Dancila face dovada unui cinism incredibilsi afiseaza o falsa empatie publica fata de tragedia de la Caracal, precizand ca guvernul PSD - ALDE a actionat pentru schimbarea legislatiei protejand infractorii.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

Presedintele Viorica Dancila si-a ales premierul. Pe cine si-ar dori ca succesor la Palatul Victoria

Primul-ministru Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca se gandeste la un tandem presedinte-premier pentru campania electorala prezidentiala din toamna, in conditiile in care social-democratii au ales-o pe.

PSD Olt a anuntat ca va face campanie pentru Viorica Dancila in cursa pentru prezidentiale

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, ca organizatia judeteana de partid o va sustine pe Viorica Dancila in campania pentru alegerile prezidentiale si vor fi facute sondaje de.

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Viorica Dancila: Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru functia de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat ca in perioada urmatoare este posibil .

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a contrazis-o pe Viorica Dancila si a afirmat ca agresivitatea jandarmilor este singurul lucru condamnabil in ceea ce priveste evenimentele de pe 10 august, dupa ce premierul a .

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi se pare ca ar fi fost urma de tentativa de lovitura de stat in 10 august

Evenimentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost tentativa de lovitura de stat, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care comenteaza afirmatia contrara a premierului Viorica Dancila. Ceea ce trebuie condamnat este agresivitatea jandarmilor, mai spune liderul UDMR.

Viorica Dancila il MUSTRA public pe Eugen Teodorovici pe tema studentilor: Nu avem cum sa facem asa ceva!

Contre intre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici pe problema studentilor. Premierul nu este de caord cu ideea ministrului de Finante de a-i obliga pe tineri sa lucreze o perioada in tara, dupa terminarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )