Libnet.ro
UNICEF

19:15

Coronavirus: Cehia a inregistrat in ultima luna cea mai mare rata a infectiilor din Europa De 10 ori mai multe spitalizari fata de sfarsitul lui august

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Cehia a inregistrat in ultima luna cea mai mare rata a infectiilor din Europa De 10 ori mai multe spitalizari fata de sfarsitul lui august

Cehia a raportat miercuri un nou record de 4. 457 de infectii cu coronavirusul inregistrat in ultimele 24 de ore, cresterea numarului cazurilor de COVID-19 din ultima luna plasand aceasta tara pe primul loc in Europa ca rata a contagierilor, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Explozie de cazuri COVID-19 in Salaj. Localitatile cu cea mai mare rata de infectare

In cinci unitati administrative din judetul Salaj incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a sarit de 1,5 la mia de locuitori.

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru aproape toata tara, valabila marti, pana la ora 18. De asemenea, au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana miercuri, 7 octombrie, ora 06.

DigiSport: Mihai Rusu: Eu cred ca Simona Halep e fitoasa. Pentru Romania, ea e cea mai mare diva!

Mihai Rusu 72 de ani) fost jucator de tenis roman, in prezent antrenor in Germania, sustine ca este dificil de lucrat cu sportiva din Constanta, pe care a numit-o fitoasa.

Interviu inedit cu George Puscas, inainte de meciul crucial cu Islanda. Atacantul a recunoscut ce meci i-a produs cea mai mare dezamagire din cariera (VIDEO)

Intr-un European de tineret in care au aratat aproape perfect, in 2019, Romania U21 ajungea pana in semifinale, unde i-a iesit in cale Germania. Desi tricolorii mici au fost la inaltime chiar si in.

in Republica Moldova s-a inregistrat cea mai mica recolta de struguri din ultimii zece ani

Recolta de struguri din acest an va fi cea mai modesta din ultimii zece ani, fiind estimata la 150-200 de mii de tone. in acelasi timp, datele furnizate de vinificatori arata ca stocurile disponibile ale vinariilor sunt estimate la nivelul anului precedent circa 18 milioane dal si pot acoperi cererea pe pietele locale si internationale.

SCHIMBARI CLIMATICE Septembrie 2020, cea mai calduroasa luna septembrie inregistrata in perioada moderna

2020 - pe cale sa devina cel mai calduros an masurat vreodata Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, arata AFP, citata de Agerpres.

Schimbari climatice Septembrie 2020, cea mai calda luna septembrie inregistrata in perioada moderna

Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, informeaza AFP si CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )