Libnet.ro
UNICEF

12:15

in Republica Moldova s-a inregistrat cea mai mica recolta de struguri din ultimii zece ani

Adevărul Adevărul,
in Republica Moldova s-a inregistrat cea mai mica recolta de struguri din ultimii zece ani

Recolta de struguri din acest an va fi cea mai modesta din ultimii zece ani, fiind estimata la 150-200 de mii de tone. in acelasi timp, datele furnizate de vinificatori arata ca stocurile disponibile ale vinariilor sunt estimate la nivelul anului precedent circa 18 milioane dal si pot acoperi cererea pe pietele locale si internationale. continuă pe Adevărul

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

CORONAVIRUS |Record de infectari in Republica Moldova. Cod Rosu in Chisinau

Republica Moldova a inregistrat un numar record de cazuri de coronavirus, in ultimele 24 de ore. in consecinta, orasele Chisinau si Balti, dar si alte 24 de localitati din tara se afla sub Cod.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

Ce pensii vor primi, de fapt, romanii care au contributie mai mica de 15 ani. Va fi oribil daca esti in situatia asta

Pensionarii aflati in plata care au realizat stagiul de cotizare mai mic de 15 ani beneficiaza de recalculare pe noua formula. Astfel, daca suma rezultata in urma recalcularii este sub indemnizatia sociala minima, acestia vor putea opta pentru aceasta din urma, respectiv mai mare. Cati bani vor primi pensionarii cu o contributie mai mica de .

Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Dacia a anuntat cand va prezentat modelul electric Spring. Vanzarile vor incepe in prima jumatate a anului 2021. Pe piata va intra cea mai accesibila masina electrica din Europa, cu autonomie de 200 de kilometri. Oficialii Grupului Renault au anuntat cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Constructorul sustine ca va fi cea mai accesibila .

Nemtii au gasit cum sa combata virusul cu cea mai ieftina metoda. O poti face si tu acasa

Germania a gasit o noua strategie de combatere a raspandirii virusului. Angela Merkel: Probabil este una dintre cele mai ieftine si mai eficiente metode. Metoda ieftina a nemtilor de a lupta cu virusul Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca Germania a introdus ventilarea spatiilor interioare in formula guvernamentala de combatere a pandemiei de coronavirus.

Cea mai veche revista culturala din Romania aniverseaza 185 de ani de la prima aparitie

Cea mai veche revista culturala din Romania, Foaie pentru Minte, Inima si Literatura, aniverseaza 185 de ani de la prima aparitie, eveniment care va fi marcat in cadrul unei conferinte despre cultura si publicitate.

Igor Dodon considera Republica Moldova un stat neutru Noi nu vrem sa fim parte a luptei geopolitice a Occidentului impotriva Rusiei si invers

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, considera ca marile puteri ale lumii incearca sa atraga tarile mai mici precum este statul pe care il conduce) in lupta lor geopolitica. Acesta a declarat ca.

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Cea mai buna modalitate de a inlocui un dinte pierdut

Daca din diferite motive ai pierdut un dinte sau mai multi, atunci poti rezolva aceasta problema rapid si fara complicatii. Te vei simti mai bine atat fizic, cat si psihologic, iar increderea ta in propria persoana va creste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )