Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum a ajuns Dan Diaconescu la 58 de kg! OTV-ul il epuizeaza zilnic!

ADPM ADPM,
Cum a ajuns Dan Diaconescu la 58 de kg! OTV-ul il epuizeaza zilnic!

Perseverenta cu care Dan Diaconescu isi mentine televiziunea prin emisiuni zilnice si-a pus amprenta si asupra siluetei sale, dar si asupra relatiei cu familia. Jurnalistul abia daca apuca sa manance si sa isi vada iubita si fetita, astfel ca a ajuns sa cantareasca 58 de kg. Continue reading . continuă pe ADPM

Dan Diaconescu: Ponta invita castigatorul licitatiei sa inchida Oltchimul si ii mai da si un ajutor de stat

Dan Diaconescu, a prezentat duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, cateva documente oficiale, compromitatoare guvernului USL, care invita la inchiderea combinatului. Am.

Nota interna in PNL, impotriva lui Dan Diaconescu: Liberalii, instruiti sa spuna ca patronul OTV este un mascarici

Dan Diaconescu este falimentar, incapabil sa-si plateasca datoriile si un mascarici in politica, asa sunt instruiti liberalii sa ia in discutie subiectul Oltchim si castigatorul licitatiei.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

Dan Diaconescu schimba strategia: Trage de timp si sustine ca termenul limita de semnare a contractului cu Oltchim este 14 februarie 2013

Duminica seara Dan Diaconescu a anuntat o schimbare de strategie in negocierea cu Guvernul pentru privatizarea Oltchim. Fondatorul OTV sustine ca, potrivit caietului de sarcini al lictiatiei ar avea timp pana la 14 februarie 2013 sa incheie contractul, desi el insusi a trecut in oferta sa de la licitatie termnul de 10 zile insemnand data de 1 octombrie 2012. Schimbarea anuntata de Dan Diaconescu vine pe fondul presiunilor crescute din partea Guvernului si a premierului Ponta de a semna contractul si de a plati cei 45 de milioane de euro promisi pentru Oltchim dar si pe fondul presiunilor salariatiilor, care au protestat in fiecare zi a saptamanii trecute.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Banking sources have confirmed the accuracy of our observation that the letter of Gliding Ltd from Amsterdam, which guarantees that Dan Diaconescu has 45 million Euros available in an account with HSBC is not credible, first of all because letters of guarantee can't be accepted when they come from just about any company.

Dan Diaconescu spune ca va candida in colegiul liderului PSD: M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament a marturisit Dan Diaconescu. El a mai spus: voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el?. Citeste si: Unde candideaza mogulii .

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul .

VIDEO. Dan Diaconescu: Merg la banca dupa banii de salarii. ...

Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului, potrivit Realitatea. net. Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii, a declarat luni Dan Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca este vorba .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )