Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum l-a hartuit Securitatea pe unul dintre cei mai talentati ziaristi romani. Opiniile care l-au costat libertatea

Adevărul Adevărul,
Cum l-a hartuit Securitatea pe unul dintre cei mai talentati ziaristi romani. Opiniile care l-au costat libertatea

Pe 20 ianuarie, s-au implinit 30 de ani de la moartea unuia dintre cei mai talentati jurnalisti ai perioadei interbelice, Leon Kalustian. continuă pe Adevărul

Brexit priveaza Europa emergenta de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Cine va mai sustine extinderea acum?

Nu a fost intotdeauna relatia cea mai fericita sau cea mai lipsita de tensiuni, dar Marea Britanie si tarile din Europa emergenta au fost pentru mult timp cei mai buni prieteni. La urma urmei, Marea Britanie a fost unul dintre primii sustinatori ai extinderii catre est a Uniunii Europene, chiar daca ca acest lucru nu a fost exclusiv din motive altruiste, scrie Emerging Europe, citata de Rador.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

FOTO Cum aratau la debut unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood

Anii au trecut si peste vedetele de cinema, iar in unele cazuri au lasat urme adanci. O revista din Statele Unite a avut ideea sa le prezinte cititorilor cum aratau la debut si cum arata acum unii dintre cei mai apreciati actori.

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

Cei mai temuti razboinici din Balcani se tatuau, aveau mai multe sotii si dispretuiau munca

Tracii au fost unul dintre cele mai importante si numeroase triburi ale Europei antice. Erau razboinici renumiti si s-au format pe un areal vast din sud-estul Europei. Arealul de locuire al neamurilor tracice a cuprins si teritoriul de astazi al tarii noastre.

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu .

Dosarul Cordunenilor: 24 dintre cei 27 de membri ai clanului scapa Faptele de care erau acuzati - prescrise, clasate sau neprobate

24 dintre cei 27 de membri ai clanului Corduneanu, judecati intr-un dosar de crima organizata, au scapat dupa ce faptele s-au prescris, au fost clasate sau nu au fost probate, scrie adevarul. ro, care precizeaza ca liderul clanului, Costel Corduneanu, a primit trei ani de inchisoare, pentru ca si-a spionat fosta sotie.

Biblia Diavolului este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Ce scrie in el

Codex Gigas, cunoscut si ca Biblia Diavolului, este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Originea sa este invaluita in legende, mistere intunecate! .

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )