Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum poti sa vezi, gratuit, cele mai bune filme ale momentului.

România Liberă România Liberă,
Cum poti sa vezi, gratuit, cele mai bune filme ale momentului.

Pelicam International Film Festival IFF), editia a II-a, debuteaza anul acesta pe 14 iunie, in Tulcea, cu un program artistic complex, avand ca tema principala mediul inconjurator si oamenii. Timp de trei zile, in Piata Civica si in Centrul Cultural Jean Bart vor avea loc proiectii in aer liber si videoproiectii in premiera nationala a 15 lungmetraje din tari precum Germania, Franta, Norvegia, Danemarca, Polonia, Elvetia, Canada si Marea Britanie, filme premiate la alte . continuă pe România Liberă

VIDEO Cele mai bune filme de groaza din istoria cinematografiei

Pasionatii filmelor de groaza au vazut cu siguranta tot ceea ce a aparut pe marile ecrane. insa pentru spectatorii obisnuiti, care doresc sa urmareasca ocazional un film care sa le dea fiori pe sira spinarii, celebra publicatie de profil Entertainment Weekly a alcatuit o lista cu ecranizarile care merita sa fie vazute.

BAC 2013 Rezultatele finale la examenul oral de Limba romana: aproape 63% dintre absolventi au primit certificat de utilizator experimentat. Topul judetelor cu cele mai bune rezultate

Sase absolventi au fost dati afara din examenul oral de Limba romana pentru ca au incercat sa copieze, iar 62,86% dintre candidati au primit certificat de utilizator experimentat, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Bacalaureatul 2013 a debutat luni cu proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana, la care au participat 149. 717 elevi. Spre deosebire, anul trecut la examenul oral de limba romana au participat aproape 160. 000 de elevi, dintre acestia 60,74% au obtinut certificatul de utilizator avansat si 19 au fost eliminati din examen pentru tentative de frauda.

Cele mai bune zodii cu care sa faci sex

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

VIDEO Cum functioneaza cele mai avansate tehnologii de pe noul Mercedes-Benz Clasa S si cum a luat nastere masina

Mercedes-Benz Clasa S a fost mereu un model de referinta in segmentul limuzinelor, dar si in toata industria auto, iar multe echipamente care se gasesc acum pe masinile obisnuite au aparut pentru prima data pe acest varf de lance al Mercedes-Benz. Producatorul auto german ne arata cum a luat nastere noua generatie a Clasa S si cum functioneaza cele mai avansate sisteme de confort si siguranta care echipeaza noul S. Pe larg despre acest model poti citiAICI.

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata.

Dunarea atinge cele mai inalte cote din ultimii 50 de ani, in Serbia

Dunarea a atins joi niveluri record in Serbia, inregistrand cele mai inalte cote din ultimii 50 de ani, in timp ce autoritatile sarbe se pregatesc de un val masiv de inundatii, care a facut ravagii in partea centrala a Europei.

FOTO Apple iOS 7, acuzat ca a copiat prea mult de la concurenta. Cele mai evidente asemanari intre iOS 7 si alte produse

Apple are un nou sistem de operare pentru iPhone si iPad. Si in legatura cu acesta sunt tot mai multe critici ca a copiat prea mult de la produsele concurente. Aici sunt cateva dintre cele mai evidente asemanari. Totusi, conteaza?.

Bistrita-Nasaud, judetul cu cele mai multe minore ramase insarcinate inainte de 15 ani

Datele oficiale privind sarcinile la tinere este cel putin ingrijorator. Peste 16. 000 de tinere care inca nu au implinit 19 ani au ramas insarcinate in 2012, 10. 000 dintre acestea apeland la avort. Bistrita-Nasaud este judetul cu cele mai multe minore care au ramas insarcinate inainte de 15 ani.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Sambata, incepand cu ora 18:00, bistritenii indragostiti de India se vor putea delecta cu muzica clasica indiana, veche de milenii. Pe scena Sinagogii din Bistrita va urca Mahua Mukherjee, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica clasica din India.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )