Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum s-a scris cea mai buna victorie a anului pentru Simona Halep: Exceptionala n decisiv

Hotnews Hotnews,
 Cum s-a scris cea mai buna victorie a anului pentru Simona Halep: Exceptionala n decisiv

Sunt intalniri carora li se pune o eticheta de Big Game, iar stacheta pretentiilor se ridica mult; genul de meciuri pentru care toata lumea se opreste din treaba si trece sa le vada. Pe baza unor astfel de meciuri esti adesea evaluat, de felul in care le faci fata depinde incadrarea ta, fie la foarte buni, fie la elita. Halep - Azarenka era unul dintre ele. Asteptat de doi ani, intre o fosta si o actuala jucatoare de Top 3, una intr-o tentativa de a-si recupera locul, cealalta, cautand sa demonstreze cui inca mai era de convins ca si-l merita pe al ei. Plus o miza mare, mai mare decat un simplu loc intr-o semifinala de Slam. Era in joc o calificare de care amandoua aveau nevoie pentru a-si upgrada cumva sezonul. Ce putea sa nu placa la o asemenea batalie?. continuă pe Hotnews

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

Galaxy Tab S2 vine in Romania si e poate cea mai buna alternativa la iPad Air 2

Samsung Galaxy Tab S2 este de azi, 8 septembrie, disponibila in Romania. Galaxy Tab S2 este in prezent cea mai subtire si usoara tableta din lume, cu un raport de aspect al ecranului 4:3, ca la iPad.

Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai lunga domnie. Britanicii o considera cea mai buna regina a tarii lor - GALERIE FOTO

Regina Elizabeth a II-a, care a urcat pe tron la varsta de 25 de ani, intr-o perioada in care Marea Britanie nu isi revenise inca de pe urma distrugerilor produse de Al Doilea Razboi Mondial, va intra in.

Care este cea mai buna pozitie pentru somn si ce afectiuni putem dezvolta daca neglijam orele petrecute in dormitor

Oamenii petrec o treime din viata dormind, asa ca medicii ne recomanda sa fim atentie la acest capitol. Nu conteaza cat dormi, ci mai ales in ce pozitie, spun specialistii. Pozitia in care dormim ne poate cauza neplaceri pe termen lung, cum ar afectiuni ale coloanei vertebrale si ale gatului.

A fost inaugurata cea mai lunga galerie de aductiune din tara. Unde se afla

Cea mai lunga galerie de aductiune realizata dupa anul 1984, a fost inaugurata, joi, in localitatea Pruncea din judetul Buzau.

Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )