Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Diaconescu: Am probe in baza carora imi permit sa cer demisia premierului Ponta

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu: Am probe in baza carora imi permit sa cer demisia premierului Ponta

Dan Diaconescu a acuzat, sambata seara, Ministerul Economiei ca a incalcat secretul negocierii, iar oferta sa de preluare a Oltchim a ajuns in presa. Diaconescu a anuntat ca va depune plangere penala impotriva guvernantilor. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu: Am probe in baza carora imi permit sa cer DEMISIA premierului Ponta.

Dan Diaconescu a acuzat in direct, la Romania TV, ca Ministerul Economiei a incalcat secretul negocierii, iar oferta sa de preluare a Oltchim a ajuns in presa. DD a anuntat ca va depune plangere penala impotriva guvernantilor, potrivit Rtv. net. Cu 48 de ore inainte de termenul limita pentru semnarea contractului de preluare a Oltchim, castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, i-a reprosat lui Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSI), ca este .

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de.

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu .

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea .

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )