Libnet.ro
UNICEF

14:00

DigiSport: Simona Halep, criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor! Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep, criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor! Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost criticata de Mihai Rusu, fostul candidat la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Tenis, dupa ce a luat decizia de a nu se pregati in Australia, pentru primele turnee ale sezonului 2020. continuă pe Hotnews

DigiSport: Simona Halep, surclasata de o pustoiaca de 18 ani! Decizia luata de Nike

Amanda Anisimova este una dintre cele mai talentate tinere din noul val al tenisului mondial, alaturi de Cori Gauff. La doar 18 ani, americanca de origine rusa poate semna un contract urias cu Nike.

Digisport: Darren Cahill o distruge pe Simona Halep intr-un atac uluitor! Reactia fara precedent a antrenorului, dezbatuta in Australia

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor 2019, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din Grupa Violet. Darren Cahill a avut o reactie dura la adresa sportivei noastre, la on-court coaching-ul din setul decisiv.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor. Meciul de a fi sau a nu fi in semifinale

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor este ultimul meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet a competitiei de la Shenzhen. Jocul va.

DigiSport: Ai fost facuta de rusine pe teren!. Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep, in setul decisiv

Darren Cahill a avut un prim moment foarte tensionat la un on-court coaching pe care Simona Halep l-a cerut in setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, dupa momentul incordat din meciul cu Pliskova. Presa internationala l-a criticat dur

Simona Halep i-a luat apararea lui Darren Cahill dupa ce presa internationala l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul in care a certat-o pe sportiva romanca in timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei si i-a transmis ca prestatia ei este rusinoasa.

Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

Simona Halep este, de luni, a patra tenismena a lumii, cu 5. 462 de puncte in clasamentul WTA, urcand o pozitie dupa parcursul de la Turneul Campioanelor, iar liderul ierahiei mondiala ramane chiar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )