Libnet.ro
UNICEF

12:16

Doi medici din Prahova au demisionat. Lucrau la unul dintre centrele transformate in spital suport pentru COVID-19

Adevărul Adevărul,
Doi medici din Prahova au demisionat. Lucrau la unul dintre centrele transformate in spital suport pentru COVID-19

Doi medici care lucrau la Spitalul Municipal din Campina si-au dat demisia. Unitatea sanitara va deveni spital suport pentru COVID-19. continuă pe Adevărul

Coronavirusul loveste Spitalul Deva. Doi medici au iesit pozitiv, Oncologia a intrat in carantina

Coronavirusul loveste Spitalul din Deva. Doi medici au iesit pozitiv, iar sectia de Oncologie intra in carantina.

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Unul dintre colegii Andreei Esca de la PRO TV a murit. Mesaje tulburatoare si multa tristete

Andreea Esca poarta doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curand un mesaj emotionant, dupa ce a aflat ca unul dintre colegii sai s-a stins din viata. Ce a scris vedeta despre prietenia speciala pe care a impartasit-o cu acesta? Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit Andreea .

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu Codiv-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

Spania, unul dintre cele mai afectate state de COVID-19, introducea primele restrictii in 14 martie, desi inregistra decese din 6 martie. Pe 8 martie, in Madrid era organizat un mars cu 120.000 de oameni (FOTO, VIDEO)

Spania resimte din plin pandemia de COVID-19, fiind al doilea stat european si al patrulea de pe glob la nivel de decese inregistrate, cu aproape 3. 000 de pacienti care si-au gasit sfarsitul in spitalele.

Digi24: Unul dintre supravietuitorii teribilei gripe spaniole avertizeaza: Fiti atenti! Povestea se poate repeta

Jose Ameal Pena avea patru ani atunci cand gripa spaniola a lovit micul sat de pescari din nordul Spaniei in care locuia. La aproape un secol distanta, barbatul, care se presupune ca ar fi singurul supravietuitor din Spania al celei mai teribile pandemii din istorie, transmite un avertisment: Fiti atenti. Povestea se poate repeta si nu as vrea asta. Au murit atatia oameni, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )