Libnet.ro
UNICEF

19:15

EXCLUSIV Stenograme din dosarul decontarilor fictive de la cel mai mare spital privat din Banat: Trebuia sa aduca pacientii aici, nu sa batem campii

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Stenograme din dosarul decontarilor fictive de la cel mai mare spital privat din Banat: Trebuia sa aduca pacientii aici, nu sa batem campii

Dosarul in care fostul manager al Spitalului Athena din Timisoara este judecat pentru decontari fictive scoate la iveala modul in care medicii angajati in cadrul spitalului erau presati sa consulte si chiar sa interneze pacienti fictivi. Parafa unuia dintre cei mai renumiti medici ginecologi din Timisoara, Voicu Simedrea, a si fost folosita in operatiunea infractionala, fara stirea acestuia, ceea ce ar fi si dus la demisia medicului. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Stenograme din dosarul decontarilor fictive de la cel mai mare spital privat din Banat: Trebuia sa aduca pacientii aicea, nu sa batem campii

Dosarul in care fostul manager al Spitalului Athena din Timisoara este judecat pentru decontari fictive scoate la iveala modul in care medicii angajati in cadrul spitalului erau presati sa consulte si chiar sa interneze pacienti fictivi. Parafa unuia dintre cei mai renumiti medici ginecologi din Timisoara, Voicu Simedrea, a si fost folosita in operatiunea infractionala, fara stirea acestuia, ceea ce ar fi si dus la demisia medicului.

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe Youtube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe YouTube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical (VIDEO)

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Cainele-paianjen mutant urias a fost cel mai in voga videoclip pe Youtube in 2014: Cel mai popular clip muzical, Dark Horse (VIDEO)

Cainele-paianjen mutant urias, un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentand un caine purtand un costum de tarantula, este cel mai in voga videoclip de pe Youtube in 2014, potrivit unui anunt.

Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Samsung a lansat Galaxy Note 4 in doua variante cu procesoare diferite, iar acum se pare ca urmeaza si o treia varianta dotata cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Cel mai nou telefon din seria Galaxy Note a reusit sa atraga atentia tuturor la momentul in care a fost lansat. Cele doua procesoare ale variantelorlansate simultan nu difereau foarte mult una de cealalta, atat procesorul Exynos, cat si modelul Qualcomm Snapdragon 805 avand puncte tari si puncte slabe.

Studiu: Coruptia in Bulgaria, la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Coruptia a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in Bulgaria, conform unui raport realizat de Centrul de Studii Democratice CSD), informeaza AFP, conform Mediafax.

Bulgaria, care a atins cel mai inalt nivel de CORUPTIE din ultimii 15 ani, cere UE sa renunte la MCV

Coruptia din Bulgaria a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in aceasta tara, fenomenul avand ramificatii la cel mai inalt nivel politic, arata un raport realizat de Centrul de Studii.

Un alpinist din Cluj a reusit sa cucereasca Vinson, cel mai inalt varf din Antarctica

Ciprian Patrascu, un alpinist clujean in varsta de 37 ani, a reusit sa cucereasca Varful Vinson 4. 897 de metri), cel mai inalt din Antarctica, unde a fost intr-o expeditie internationala in perioada 22.

Forbes: Dr. Dre este cel mai bine platit muzician din 2014. Ce vedete urmeaza in top

Producatorul muzical si cantaretul Dr. Dre a fost cel mai bine platit muzician din anul 2014, cu venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )