Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fiul lui Liviu Dragnea e in top 15 proprietari de terenuri din Romania

B1 B1,
Fiul lui Liviu Dragnea e in top 15 proprietari de terenuri din Romania

O firma detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, e pe locul 15 intr-un top al firmelor constituit in functie de suprafata agricola pentru care au depus cereri unice de plata in perioada 1. continuă pe B1

Fiul lui Liviu Dragnea, in topul latifundiarilor din Romania

Valentin Stefan Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a ajuns unul din cei mai mari proprietari de terenuri agricole din Romania, una dintre firmele sale regasindu-se in top 15 persoane juridice in functie de suprafata pentru care au fost depuse cereri unice de plata la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), arata Economica. net.

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Mesajul lui Florin Calinescu pentru Liviu Dragnea: in urma ta, ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Florin Calinescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul sef PSD a fost condamnat la inchisoare. Actorul, in stilul sau caracteristic si inconfundabil, i-a adresat cateva cuvinte de incurajare, avand in vedere ca va sta o perioada dupa gratii. Florin Calinescu face parte dintre putinii artisti si persoane publice care are curajul [] .

Reactia USR-PLUS dupa sentinta cu executare primita de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamant definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Alianta USR-PLUS a oferit prima reactie dupa sentinta data de judecatorii de la Curtea Suprema. intr-un comunicat de presa, reprezentantii USR-PLUS sustin ca sentinta arata ca penalii nu au ce cauta [] .

Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni detinut in Penitenciarul Rahova, dupa ce a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni, pentru instigare la abuz in serviciu. Dragnea va beneficia de protectie,.

Politia a ajuns acasa la Liviu Dragnea: Instanta a trimis documentele privind condamnarea liderului PSD

Judecatorii ICCJ au trimis catre Tribunalul Bucuresti documentele prin care se se arata oficial ca Liviu Dragnea va ajunge la inchisoare, dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive de la.

Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul lui Liviu Dragnea instanta putea lua doar doua decizii, o ac.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Definitiv. LIVE TEXT si VIDEO

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Avocat: Liviu Dragnea trebuie sa execute cel putin doua treimi din pedeapsa, ceea ce inseamna probabil doi ani (VIDEO)

Avocatul Toni Neacsu a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Liviu Dragnea ar putea sta in detentie aproximativ doi ani, tinand cont de varsta pe care o.

Rares Bogdan: Niciun alt lider politic nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a vorbit la Adevarul Live despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, punctand ca presedintele PSD a dus Romania la exasperare. Acesta a vorbit si despre rezultatul europarlamentarelor, afirmand ca populistii au primit o lectie usturatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )