Libnet.ro
UNICEF

14:15

Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, cele mai bine platite staruri din televiziunea americana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, cele mai bine platite staruri din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii America039;s Got. continuă pe Wall-Street Ro

Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, personalitatile cu cele mai mari venituri din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, citat de Reuters.

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut .

Au venituri de zeci de milioane de dolari. Topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul din emisiunea de talente The X Factor, se afla pe primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, realizat de publicatia Forbes. La egalitate cu.

Maria Sharapova, cea mai bine platita sportiva din lume - Forbes

Maria Sharapova este sportiva cea mai bine platita din lume, dupa cum informeaza Forbes. Intre iunie 2012 si iunie 2013, jucatoarea de tenis din Rusia a castigat 29 de milioane de dolari doar sase milioane sunt din tenis, restul din contractele de imagine).

Forbes: Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva la nivel mondial

Rusoaica Maria Sarapova ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, cu 29 de milioane de dolari, dintre care doar sase milioane de dolari premii, restul fiind reprezentat de.

FOTO Cele mai neobisnuite locuri in care au ales sa faca sex

Asa cum le spune si numele, relatiile intime trebuie sa ramana private. Uneori, insa, pentru a-si condimenta viata sexuala, unele cupluri se abat de la aceasta regula si duc relatiile sexulae pe culmi nebunuite sau mai bine zis, in locuri nebanuite.

Solutiile de management al riscului, printre cele mai cautate de banci

Institutiile financiare, fie ele banci sau fonduri de investitii, cauta solutii software care sa le permita sa isi administreze cat mai bine multitudinea de riscuri la care sunt expuse, potrivit Simonei Irimie, Manager in cadrul departamentului Professional Services al Misys Romania, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii informatice pentru sectorul financiar.

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net.

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )