Libnet.ro
UNICEF

23:45

Au venituri de zeci de milioane de dolari. Topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana

Antena3 Antena3,
Au venituri de zeci de milioane de dolari. Topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul din emisiunea de talente The X Factor, se afla pe primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, realizat de publicatia Forbes. La egalitate cu. continuă pe Antena3

Jean Dujardin, depasit in topul celor mai bine platiti actori francezi

Joaca la Hollywood, unde sumele pentru un rol sunt mult mai mari ca in Europa, dar Jean Dujardin nu.

Sharapova, dovada vie ca se castiga bine si in tenis. Rusoaica, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Jucatoarea de tenis din Rusia, Maria Sharapova, ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume, pentru a noua oara la rand, cu un venit anual de 29 de milioane de dolari, scrie.

Topul celor mai jenante masini

Americanii au fost rugati sa numeasca masinile pe care le-ar fi rusine sa le conduca. Lider necontestat in acest anti-rating a fost declarat citycar-ul Smart ForTwo, iar inchide topul jenant, Nissan Murano. Soferii.

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut .

Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, cele mai bine platite staruri din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii America039;s Got.

Forbes: Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva la nivel mondial

Rusoaica Maria Sarapova ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, cu 29 de milioane de dolari, dintre care doar sase milioane de dolari premii, restul fiind reprezentat de.

2,86 milioane de dolari pentru oportunitati educationale mai bune copiilor cu dizabilitati

Guvernul Japoniei si Banca Mondiala a oferit astazi un grant in valoare de 2,86 de milioane dolari pentru oportunitati educationale mai bune pentru copiii cu dizabilitati.

Maria Sharapova, cea mai bine platita sportiva din lume - Forbes

Maria Sharapova este sportiva cea mai bine platita din lume, dupa cum informeaza Forbes. Intre iunie 2012 si iunie 2013, jucatoarea de tenis din Rusia a castigat 29 de milioane de dolari doar sase milioane sunt din tenis, restul din contractele de imagine).

Rompetrol a modernizat instalatia de cocsare de la Petromidia, investitie de 53 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a finalizat modernizarea instalatiei de cocsare din cadrul rafinariei Petromidia, in urma unei investitii de aproximativ 53 milioane dolari, constructia si punerea in functiune a acesteia derulandu-se in perioada 2010 - 2013.

Era mai bine pe vremea lui Ceausescu

Sa analizam cat mai la rece aceasta afirmatie, pe care au ajuns sa si-o asume inclusiv 68% dintre cei nascuti DUPA 1989, conform unui sondaj recent. Mai intai, cateva cifre. In 1989, salariul mediu era de circa 3. 000 de lei, iar o franzela - 4 lei, deci dintr-o leafa puteai cumpara 750 de paini. Azi, salariul mediu e 1. 606 lei, iar o paine 1 leu, asadar poti cumpara 1. 606, de 2,14 ori mai multe ca atunci. Tot astfel, atunci o leafa platea 2. 000 de oua azi 3. 100, 202 kg zahar azi 286, 565 kg de faina vs. 500, 206 pachete de unt 311, 206 litri de ulei 233, 66 kg carne de vita cu oase vs.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )