Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fost ministru al Justitiei: Revocarea lui Augustin Lazar, greu de oprit

B1 B1,
Fost ministru al Justitiei: Revocarea lui Augustin Lazar, greu de oprit

Valeriu Stoica, fost ministru al Justitiei din partea PNL intre 1996 si 2000, sustine ca procedura de revocare a lui Augustin Lazar, demarata de Tudorel Toader, este una greu de oprit odata cu decizia CCR pe. continuă pe B1

Adevarul: Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar, pentru ca Tudorel Toader a ncalcat procedura: Evaluarea procurorului general poate fi facuta doar de procurori CSM, nu de ministrul Justitiei

Jurnalistul Liviu Avram scrie intr-un articol dinAdevarulca, potrivit legii, evaluarea procurorilor se exercita doar de procurori desemnati de catre ministrul Justitiei, nu de catre ministrul insusi, motiv pentru care presedintele Klaus Iohannis poate respinge cererea de revocare a lui Augustin Lazar, pentru ca a fost incalcata procedura.

Reactia DNA dupa ce ministrul Justitiei a a cerut revocarea lui Augustin Lazar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat vineri sustinerea solicitarii de abandonare a procedurii de revocare a lui Augustin Lazar, solicitare trimisa ministrului Tudorel Toader joi de catre doua asociatii ale magistratilor. Procurorii isi exprima atasamentul fata de valorile statului de drept, ce implica garantii clare, puternice si eficiente de respectare a independentei procurorilor.

Cum poate fi blocata revocarea lui Augustin Lazar. Scenariu-surpriza: procurorul general, salvat de PSD

Primul scenariu: Iohannis refuza sa semneze decretul privind demiterea lui Lazar. Guvernul contesta decizia la CCR. Curtea il obliga pe seful statului sa semneze decretul de revocare, exact ca in cazul Kovesi. Al doilea scenariu: PSD il schimba pe Toader din fruntea Justitiei, iar noul ministru anuleaza procedura de revocare. E o varianta luata in calcul de PSD, sustin surse politice. Mandatul lui Lazar oricum expira in primavara.

Si procurorii din Gorj i cer lui Tudorel Toader sa renunte la revocarea lui Augustin Lazar

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj ii cer ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa renunte la procedura declansata pentru revocarea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, transmite Mediafax.

Politic show:CTP: Dragnea a insultat romnii pentru un vot n plus; Cum poate fi blocata revocarea lui Augustin Lazar. Scenariu-surpriza: procurorul general, salvat de PSD; Vlad Voiculescu: Vom cstiga mpreuna sau pierde separat, fiecare

Tudorel Toader se justifica dand vina pe PSD: Proiectele de modificare a Codurilor penale elaborate de minister au fost modificate de Parlament. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza vineri ca. Adevarul despre scandalul sexual de la PSD Titu. Reporterul Libertatea a vorbit cu toate partile implicate in sexgate-ul din Dambovita. Referendumul privind redefinirea familiei si toata campania.

Tot mai multi procurori ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul Capitalei a decis, luni, sa isi insuseasca memoriul Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor prin care se cere anularea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu exista niciun clasare cu numele Klaus Iohannis

CSM ii da dreptate procurorului general Augustin Lazar in scandalul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Astfel, CSM a confirmat spusele lui Lazar si anume ca in dosarul de candidatura pentru sefia.

Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu renunta la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Asta desi Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia.

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze (VIDEO)

Traian Basescu intervine in scandalul dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procorurorul general Augustin Lazar. Acesta ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la tacere si sa spuna public cine mi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )