Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Cum ar arata Jon Snow ca print, in cele mai frumoase povesti Disney

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum ar arata Jon Snow ca print, in cele mai frumoase povesti Disney

Cel mai popular personaj din serialul HBO Urzeala Tronurilor, Jon Snow, reprezinta un izvor nesfarsit de inspiratie pentru internauti. Astfel, moartea sa, la finalul sezonului cinci a generat numeroase reactii pe Internet. Simila . continuă pe România Liberă

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

10 abilitati profesionale care vor deveni foarte importante pe piata muncii in urmatorii 4 ani: cine va avea cele mai mari sanse de angajare

Raportul Viitorul locurilor de munca, ale carui rezultate au fost anuntate de organizatia Forumul Economic Mondial, arata cum se vor schimba in urmatorii patru ani pretentiile angajatorilor tinand cont de progresul tehnologic si, prin urmare, care vor fi cele mai cautate abilitati profesionale in ceea ce-i priveste pe angajati.

Simona Halep se afla topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Ce loc ocupa tenismena

Simona Halep a urcat pe locul 25 in topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Simona Halep a primit un premiu de 1,05 milioane de dolari pentru triumful de la Madrid Open,.

Lideri platilor electronice: care au fost cele mai vandute carduri ale anului si ce tranzactii au inregistrat

Banca Transilvania, ING Bank si Raiffeisen Bank sunt bancile care au vandut cele mai multe carduri pe piata din Romania si care au inregistrat cele mai mari tranzactii electronice.

Cele mai memorabile momente de la Cannes

Editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes a debutat aseara cu spectaculoasa ceremonie Red Carpet. Toata istoria festivalului este insa presarata cu o serie de momente ce au devenit memorabile odata cu trecerea anilor. Iata cateva dintre acestea.

O singura universitate din Romania apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. 108 universitati din tara au fost analizate

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. Universitatea din Cluj s-a clasat in acest top pe locul .

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poti cumpara acum

Un laptop de birou care sa ti se potriveasca perfect nu este usor de gasit, insa modelele de mai jos sunt printre cele mai bune de pe piata. in cazul in care esti in cautarea unui laptop de birou de calitate, trebuie, inainte de toate, sa fii dispus sa cheltuiesti o suma relativ mare de [].

Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a transmis pe pagina oficiala de Facebook un mesaj catre Familia Regala, cu ocazia Zilei Regelui. Transmit Familiei Regale, de sarbatoarea Coroanei Romane la 150 de ani, cele.

Chiar si cele mai usoare lovituri la cap pot afecta vederea

Un studiu efectuat de Universitatea Temple din Philadelphia pe jucatorii de fotbal american ridica probleme cu privire la impactul loviturilor la cap aplicate repetitiv si arata ca loviturile usoare la cap, lipsite de contuzii, pot afecta vederea.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )