Libnet.ro
UNICEF

16:15

George Simion (AUR) a anuntat ca nu va fi validat mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba. Din ce motiv a fost respins colonelul

Adevărul Adevărul,
George Simion (AUR) a anuntat ca nu va fi validat mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba. Din ce motiv a fost respins colonelul

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat sambata, ca nu va fi validat mandatul de parlamentar pentru Francisc Toba, precizand ca aceasta a fost o decizie grea, care ar putea afecta partidul, dar ca a considerat ca este mai important sa fie corecti si cinstiti. continuă pe Adevărul

George Simion (AUR), huiduit de revolutionari la Timisoara: Mincinosule, manipulatorule!

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. El a ajuns in Timisoara pentru a se intalni cu.

SIMION (AUR): Am luat hotararea de a nu valida mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, declara ca partidul pe care il conduce a decis sa nu valideze mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba, precizand ca fata de acesta exista suspiciuni, in urma informatiilor potrivit carora Toba ar fi participat la reprimarea Revolutiei din 1989, conform Agerpres.

George Simion, avertisment pentru parlamentarii AUR: S-ar putea sa apara tradatori

George Simion, liderul partidului AUR, a lansat un avertisment, intr-un clip video postat pe Facebook, ca printre parlamentarii AUR s-ar putea numara si tradatori. Totul dupa ce unul dintre parlamentarii AUR, respectiv colonelul r) Francisc Toba, a fost eliminat de pe listele AUR ca urmare a acuzatiilor ca ar fi participat la reprimarea sangeroasa a romanilor in timpul Revolutiei din 1989.

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Pe vremea cand PRM era un partid de luat in seama, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a aparut un scandal. in scandal era implicat liderul de atunci al partidului si o tanarasperanta din politica de atunci a Romoaniei. Pe numele ei, Ancuta Carcu, tanara speranta intra in atentia presei, dupa acuzatiile aduse liderului PRM de .

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat.

George Simion nu se lasa. Atac pe fata la Tariceanu si Traian Basescu. Unii spun ca fura

George Simion nu se lasa si l-a atacat pe fata pe Tariceanu si Traian Basescu. Liderul AUR a declarat ca nu va face alianta cu nimeni. El a mai spus ca este bucuros ca AUR a inceput sa reformeze clasa politica din Romania si a inceput cu doi dintre politicienii vechi, Calin Popescu Tariceanu si .

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

De unde a avut George Simion bani pentru a intra in politica. S-a aflat tot adevarul!

Conform declaratiei sale de avere, presedintele AUR este un om politic cu resurse materiale extrem de limitate. Totusi, a reusit sa surprinda pe toata lumea cu a sa campanie electorala, dar si cu rezultatele bune obtinute la Alegerile europarlamentare de anul acesta. Acum, toata lumea se intreaba de unde a avut George Simion bani pentru .

George Simion, umilit la Timisoara. Jignirile crunte care i-au fost aduse de romani

Intrarea in Parlament, in urma alegerilor din 6 decembrie, a Aliantei AUR a fost marea surpriza politica a acestui an. Daca in urma cu un an nu se stia aproape nimic despre noul partid, acum lucrurile se complica. Sunt multe voci care acuza noua alianta si, implicit, pe George Simion, de extremism si chiar de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )