Libnet.ro
UNICEF

11:15

George Simion, avertisment pentru parlamentarii AUR: S-ar putea sa apara tradatori

Antena3 Antena3,
George Simion, avertisment pentru parlamentarii AUR: S-ar putea sa apara tradatori

George Simion, liderul partidului AUR, a lansat un avertisment, intr-un clip video postat pe Facebook, ca printre parlamentarii AUR s-ar putea numara si tradatori. Totul dupa ce unul dintre parlamentarii AUR, respectiv colonelul r) Francisc Toba, a fost eliminat de pe listele AUR ca urmare a acuzatiilor ca ar fi participat la reprimarea sangeroasa a romanilor in timpul Revolutiei din 1989. continuă pe Antena3

De unde a avut George Simion bani pentru a intra in politica. S-a aflat tot adevarul!

Conform declaratiei sale de avere, presedintele AUR este un om politic cu resurse materiale extrem de limitate. Totusi, a reusit sa surprinda pe toata lumea cu a sa campanie electorala, dar si cu rezultatele bune obtinute la Alegerile europarlamentare de anul acesta. Acum, toata lumea se intreaba de unde a avut George Simion bani pentru .

George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Pe vremea cand PRM era un partid de luat in seama, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a aparut un scandal. in scandal era implicat liderul de atunci al partidului si o tanarasperanta din politica de atunci a Romoaniei. Pe numele ei, Ancuta Carcu, tanara speranta intra in atentia presei, dupa acuzatiile aduse liderului PRM de .

George Simion, huiduit la Timisoara

Liderul AUR, George Simion, care s-a aflat, miercuri, la Timisoara pentru a se intalni cu simpatizantii partidului pe care il conduce si pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria eroilor cazuti in timpul Revolutiei din Decembrie 1989, a fost huiduit de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari, scrie News.

Societatea Timisoara, impotriva prezentei lui George Simion la comemorarea Revolutiei: Au doi ofiteri implicati in reprimare

Societatea Timisoara a reactionat la vestea ca George Simion si reprezentantii partidului AUR se pregatesc sa participe la Timisoara la un eveniment dedicat revolutiei din 1989.

George Simion (AUR) a anuntat ca nu va fi validat mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba. Din ce motiv a fost respins colonelul

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat sambata, ca nu va fi validat mandatul de parlamentar pentru Francisc Toba, precizand ca aceasta a fost o decizie grea, care ar putea afecta partidul, dar ca a considerat ca este mai important sa fie corecti si cinstiti.

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

George Simion (AUR), huiduit de revolutionari la Timisoara: Mincinosule, manipulatorule!

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. El a ajuns in Timisoara pentru a se intalni cu.

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat.

George Simion nu se lasa. Atac pe fata la Tariceanu si Traian Basescu. Unii spun ca fura

George Simion nu se lasa si l-a atacat pe fata pe Tariceanu si Traian Basescu. Liderul AUR a declarat ca nu va face alianta cu nimeni. El a mai spus ca este bucuros ca AUR a inceput sa reformeze clasa politica din Romania si a inceput cu doi dintre politicienii vechi, Calin Popescu Tariceanu si .

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )