Libnet.ro
UNICEF

11:45

INNA, mai multi fani pe Facebook din Turcia decat Lady Gaga, Justin Bieber, Justin Timberlake sau Beyonce

Devorator Monden Devorator Monden,
INNA, mai multi fani pe Facebook din Turcia decat Lady Gaga, Justin Bieber, Justin Timberlake sau Beyonce

INNA se bucura de popularitate in randul fanilor din Turcia daca luam in considerare cererile de concerte, difuzarile pieselor la. continuă pe Devorator Monden

Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu mai multi ambasadori straini in Romania

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Palatul Cotroceni, mai multi ambasadori straini, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare.

Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea. Turistii urcau spre Varful Iacobdeal cand au observat fenomenul neobisnuit pentru Romania. Pe imagini se poate vedea cum n.

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Prin imagini care te lasa fara cuvinte, Antena 3 iti arata cele mai frumoase locuri turistice din Romania

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

China ar putea investi 12 miliarde de dolari in sectorul energetic din Turcia

Turcia si China negociaza o eventual investitie de 10-12 miliarde de dolari in zacamantul carbonifer si termocentrala Afsin-Elbistan, a declarat duminica seara ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz, transmite Reuters.

Isarescu: Comertul s-a revigorat, bani mai multi din salarii si credite in lei

Romania a avut in primul trimestru o cerere de consum in crestere, care a condus la o activitate economica mai buna, cu o cifra de afaceri pe o traiectorie ascendenta si o revigorare a comertului cu autoturisme, determinate de avansul salariilor brute.

Teodorovici: Astept ca Primaria Capitalei sa acceseze cat mai multi bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat, joi, alaturi de Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, la semnarea contractului de executie a lucrarilor pentru pasajul rutier subteran Piata Sudului, cel mai mare proiect de infrastructura pe fonduri europene din Bucuresti.

Lupte de strada intre suporteri, in Peru. Un mort si mai multi raniti!

Rivalitatea dintre suporteri a degenerat, in Peru, intr-un adevarat razboi cu bate si pistoale la ultima etapa din prima liga. in urma confruntarilor un suporter a decedat.

Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local

Sectorul berii este unul dintre putinele sectoare din Romania care are inca o productie locala in crestere. Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local, conform studiulu.

Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii patrimoniului, care a avut loc la.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )