Libnet.ro
UNICEF

18:31

Klaus Iohannis merge la Bruxelles pentru alocari financiare importante

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis merge la Bruxelles pentru alocari financiare importante

Obtinerea fondurilor nerambursabile alocate prin Politica de Coeziune si Politica Agricola Comuna, . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, astazi, legea prin care 16 august este declarata ca Ziua nationala pentru comemorarea martirilor Brancoveni, precum si de constientizare a violentelor impotriva crestinilor. Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat data de 16 august ca zi nationala. Data .

Klaus Iohannis a semnat. Legea care intra acum in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi o lege deosebit de importanta pentru viitorul tarii. Astfel, seful statului a semnat decretul, cu toate ca USR ii ceruse sa amane aceasta decizie. Klaus Iohannis a semnat Joi, 16 iulie 2020, Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea alegerilor locale la data de 27 septembrie 2020. Astfel, Administratia .

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna.

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Lovitura incasata de Klaus Iohannis, de la CCR. Ce se intampla cu Romania de la 4 iunie

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat lovitura lui Klaus Iohannis. Institutia a respins sesizarea Presedintelui in ceea ce priveste sesizarea pentru declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. Votul a fost 5-4 in CCR.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind campaniile de informare pentru combaterea ambroziei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca autoritatile publice locale si ministerele de resort desfasoara anual campanii de informare in media, online si in forma scrisa pentru combaterea ambroziei.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru presedintele Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o replica acida, dupa declaratiile sustinute de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina de Facebook, ca seful statului vrea sa ascunda.

Klaus Iohannis: Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat. Vom actiona impreuna pentru depasirea crizei actuale

Presedintele Klaus Iohannis a luat parte, marti, la receptia organizata cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze. Seful statului a reiterat angajamentul puternic al Romaniei pentru aprofundarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )