Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: PSD-ul schimba fetele, dar nu schimba naravul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD-ul schimba fetele, dar nu schimba naravul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PSD-ul nu s-a schimbat dupa evenimentele de marti seara, in urma carora Viorica Dancila si-a dat demisia din fruntea partidului, ca a schimbat doar fetele, nu si naravul, afirmand ca PSD ramane un partid nedemocratic si nereformat. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, referitor la demisiile din PSD: Ramane un partid nedemocratic. Schimba fetele, dar nu si naravul!

Klaus Iohannis a spus, in ceea ce priveste demisiaVioricaiDancila de la sedia Partidului Social Democrat, ca acest lucrunu schimba nimic si ca PSD ramane un partid.

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis .

Exit Poll. Primele rezultate oficiale la alegerile prezidentiale. Ce diferenta este intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Romanii isi aleg presedintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidentiale pentru al doilea tur in diaspora au inceput vineri, 22 noiembrie. Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 15:00 se inregistra o diferenta de peste 20 % procente intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Diferenta este una uriasa si este pentru .

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

Stelian Tanase, despre Klaus Iohannis: Este lenes, are reactii intarziate, prefera sa stea inchis in birou la Cotroceni

Analistul politic Stelian Tanase este de parere ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu-si va schimba comportamentul in cel de-al doilea mandat. Dupa ce se va implica in una, doua, trei chestiuni, va obosi, se va retrage in visele lui de la Cotroceni, a spus acesta.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )