Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un an de la lansarea muzicii din Romania neimblanzita. Cine este femeia din spatele proiectului

Adevărul Adevărul,
Un an de la lansarea muzicii din Romania neimblanzita. Cine este femeia din spatele proiectului

Duminica, s-a implinit un an de la lansarea digitala a muzicii din filmul Romania neimblanzita. Desi a atras atentia inca din momentul aparitiei filmului, in 2018, coloana sonora a documentarului a fost publicata autonom, ca un produs separat, abia in toamna anului trecut, albumul fiind lansat atunci pe cele mai mari platforme de profil din lume: Spotify, Amazon, Apple. continuă pe Adevărul

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

Punctul de pensie a crescut cu 14% din septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara. Se propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de.

Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Alice Cocea, o actrita franceza de teatru si de film de origine romana, a murit in anul 1970, in Franta, la varsta de 70 de ani. Frumusetea i-a accelerat drumul in cariera, dar i-a fost si blestem. Barbatii au adulat-o si, ajungand sa o divinizeze, trei dintre ei s-au si omorat. Ulterior, a primit porecla .

Cine este romanul ales primar in Germania. Trompetistul Octavian Ursu explica de ce a fost ales

In 2019, orasul estic german Gorlitz, poreclit Gorliwood din cauza zecilor de filme filmate acolo, a ales candidatul crestin-democrat Octavian Ursu in functia de primar si respingand candidatul AfD Sebastian Wippel. Cine este romanul ales primar in Germania Octavian Ursu a obtinut o victorie importanta in orasul Gorlitz din estul Germaniei, in 2019, castigand peste .

Cine este marea dragoste a lui Jador. Declaratie ravasitoare pentru Georgiana

Jador are, cu adevarat, o viata complicata. Cu toate ca a avut relatii cu diferite domnisoare, acesta a declarat in nenumarate randuri ca unica fata pe care a iubit-o cu adevarat a fost Georgiana. Cei doi au fost impreuna vreme de sase ani de zile, dar fanii banuiesc ca cei doi nu s-au despartit niciodata.

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Un alt judet din Romania decide ca este obligatorie purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani, incepand de marti. O astfel de masura a intrat in vigoare de luni si in judetul Galati.

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Eugen Tomac, dupa scrutinul din 27 septembrie: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali

Eugen Tomac a anuntat pe contul personal de Facebook ca PMP este cel de-al treilea partid ca numar de alesi locali. Acesta sustine ca, dupa PSD si PNL, are cei mai multi primari si consilieri din Romania.

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )