Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legenda a tenisului feminin, afirmatie incendiara despre Simona Halep: Ar trebui sa fie ilegal!

Antena3 Antena3,
Legenda a tenisului feminin, afirmatie incendiara despre Simona Halep: Ar trebui sa fie ilegal!

Simona Halep26 de ani, locul 1 WTA)s-a calificat in turul III la Wimbledon, dupa ce a trecut de chinezoaica Saisai Zheng 24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0. Martina Navratilova, castigatoare a 18. continuă pe Antena3

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

Simona Halep 1 WTA) a vorbit despre victoria obtinuta joi in fata chinezoaicei Saisai Zheng 126 WTA) la Wimbledon. Jucatoarea noastra a recunoscut ca primul set, castigat cu 7-5, a fost unul dificil si ca.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara (dupa ora 19:00)

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i.

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )