Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

B1 B1,
Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o. continuă pe B1

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

LIVE TEXT Carnagiu pe pietele financiare dupa Brexit. Lira sterlina a pierdut deja 10% / Investitorii arunca actiunile si muta bani pe activele de refugiu

Carnagiu pe pietele financiare globale vineri dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE, trimitand lira sterlina intr-un plonjon record si lovind dur actiunile din toata lumea. Investitorii au aruncat peste bord activele de risc si au fugit spre cele de refugiu, obligatiuni guvernamentale, aur sau yeni. 44 SP spune ca Regatul Unit isi va pierde probabil ratingul de credit AAA8. 26 Va fi urat in dimineata asta. Va prinde multi oameni pe picior gresit, fara discutie, a declarat un broker. 22Banca Angliei, in contact strans cu bancile dupa votul pentru Brexit 8. 22 Obligatiunile germane au atins un nivel-minim record, randamentul ajungand la -o,3%8. 19 Actiunile de pe bursa din Hong Kong a scazut cu 5%.

Australienii se grabesc sa cumpere lire sterline dupa Brexit

Casele valutare din Australia s-au confruntat cu o situatie haotica, iar banca Commonwealth Bank a suspendat chiar unele operatiuni de schimb valutar dupa ce lira sterlina a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani in urma Brexitului, informeaza publicatia The Sydney Morning Herald.

Subiectele zilei:Cum si-au schimbat britanicii optica fata de romani, dupa Brexit. Iesean de la Londra: Inainte nu le pasa daca ma trag din Shakespeare sau Mircea the Old Man;Trei curse TAROM, anulate;Cine mai poate munci in Marea Britanie dupa Brexit.

Noi dezvaluiri facute de fosta nevasta a lui Dan Condrea: A fost convins de baietii din SIE sa scoata gps-ul de pe masina cu care a facut accidentul. Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, continua sa faca dezvaluiri despre cum s-au desfasurat. In afacerea Brexit, Putin invinge. Reactiile oficiale ale Moscovei stau sub semnul diplomatiei, inoficial insa.

Mogherini: UE va fi un actor solid pe arena internationala si dupa Brexit

Uniunea Europeana va continua sa fie un actor important pe arena internationala, in pofida faptului ca electoratul britanic s-a pronuntat prin referendum pentru iesirea din UE, a estimat vineri sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

O banca da prima lovitura Marii Britanii dupa BREXIT

Grupul bancar britanic HSBC, cea mai mare banca europeana, ar urma sa-si mute pana la 1. 000 dintre angajati, din Londra la Paris, daca Marea Britanie va parasi piata unica europeana, dupa votul dat.

Corina Cretu: Bugetul UE va scadea cu 15% dupa Brexit

In urma Brexit-ului, bugetul anual al Uniunii Europene va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )