Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lista celor mai periculoase orase din lume

Antena3 Antena3,
Lista celor mai periculoase orase din lume

Traficul de droguri, coruptia si saracia au facut din multe destinatii turistice orase periculoase si evitate de cei care doresc sa-si petreaca vacanta pe o plaja insorita. Barquisimeto,. continuă pe Antena3

Andreea Mantea, Inna si Luciu, in topul celor mai sexy sani din lume! (FOTO)

S-a intocmit topul celor mai sexy sani din lume. Potrivit cenglezilor de la AskForFun, in primele 25 de super-busturi sunt si trei romance: Andreea Mantea, Inna, Mihaela Radulescu si Nicoleta.

Anca Pop, alaturi de Lady Gaga si Katy Perry in topul celor mai difuzate artiste din Japonia

Anca Pop se bucura de mare succes in Japonia, tara unde a locuit si a concertat ani la rand. Artista din Romania a sustinut recent un turneu in sase orase din Tara Soarelui Rasare, in fata a peste 10. 000 de oameni, in Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara si Kobe.

Cea mai scumpa bicicleta din lume? Costa 3200 de dolari!

Casa de moda Dior a lansat o bicicleta de lux al carei pret sare de 3200 de dolari. Iata de ce este atat de speciala.

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an.

Romania ocupa 2 pozitii intr-un top al celor mai performante orase si regiuni

Romania apare de doua ori in primele 20 de pozitii ale unui top realizat de Institutul Milken in ceea ce priveste cele mai performante regiuni si orase din Europa, ce a avut in vedere mai multi indici, respectiv crearea locurilor de munca, castigurile.

Zona din Romania care ocupa locul cinci in topul celor mai performante regiuni din Europa

Regiunea de Nord-Vest a Romaniei ocupa locul cinci in clasamentul celor mai performante regiuni sau orase din Europa, iar Bucuresti detine pozitia 16 din 20 in clasamentul realizat de Milken.

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri.

Care au fost cei mai destepti oameni din istorie si cine a avut un IQ mai mare de 220

In topul celor mai destepti oameni din lume se gasesc scriitori, oameni de stiinta, matematicieni, medici, personalitati care si-au spus cuvantul in diferite domenii de activitate, lasand in urma lor o mostenire remarcabila.

Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Platforma Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, cu venituri estimate la 3,47 miliarde de dolari in 2016, a interzis Bitcoin ca valuta ce putea sa fie folosita de utilizatori pentru realizarea tranzactiilor. Decizia a fost luata din.

Acord istoric. Patru tari pun bazele celui mai lung gazoduct din lume

Ciprul, Grecia, Israelul si Italia au semnat un protocol al unui acord de construire a celei mai lungi conducte submarine de gaze naturale din lume care sa aprovizioneze Europa, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )