Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep, in vacanta: Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate - Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, in vacanta: Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate - Wimbledon

Simona Halep a intrat in vacanta si a postat un mesaj pe Instagram, in care si-a facut bilantul pe anul 2019. continuă pe Hotnews

DigiSport: Simona Halep, criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor! Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost criticata de Mihai Rusu, fostul candidat la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Tenis, dupa ce a luat decizia de a nu se pregati in Australia, pentru primele turnee ale sezonului 2020.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Din pacate, loviturile continua sa vina pentru Simona Halep. Dupa ce a incheiat anul asa cum niciun fan de-al ei nu si-ar fi dorit, o tanara jucatoare i-a suflat un contract baban. Cine este pustoaica ce a pus mana pe o suma mai mare de 5 ori decat primeste Simo? O pustoaica de 18 ani .

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, dupa momentul incordat din meciul cu Pliskova. Presa internationala l-a criticat dur

Simona Halep i-a luat apararea lui Darren Cahill dupa ce presa internationala l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul in care a certat-o pe sportiva romanca in timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei si i-a transmis ca prestatia ei este rusinoasa.

Darren Cahill, dur cu Simona Halep la on-court coaching: Ai fost o rusine pe teren Halep: Sunt sigura ca l-am enervat

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o interventie mai putin calma ca de obicei, la on-court coaching, in timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor. Meciul de a fi sau a nu fi in semifinale

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor este ultimul meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet a competitiei de la Shenzhen. Jocul va.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )