Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mario Iorgulescu, un consumator inrait de cocaina: Apar noi detalii despre viata celui care a provocat un accident mortal

Adevărul Adevărul,
Mario Iorgulescu, un consumator inrait de cocaina: Apar noi detalii despre viata celui care a provocat un accident mortal

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se zbate intre viata si moarte si, potrivit ultimelor informatii, i-au cedat rinichii. Aceasta nenorocire, care a facut deja o victima, putea fi insa evitata. continuă pe Adevărul

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Pozitiv la cocaina

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario.

Politistii stiau ca Mario Iorgulescu era consumator inrait de droguri, dar l-au lasat in libertate

Mario iorgulescu, fiul sefului LPF care a provocat un accident ingrozitor, in urma caruia un tanar t.

Noi dezvaluiri despre Mario Iorgulescu. SURSE: Fiul sefului LPF apare in interceptarile celor de la Antidrog (VIDEO)

Apar noi dezvlaluiri despre viata ascunsa a lui Mario Iorgulescu. Surse judiciare sustin ca tanarul era cunoscut politistilor ca fiind consumator de droguri, potrivit Stiripesurse. ro. Numele fiului sefului.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Medicii care il asista pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de cand baiatul a venit de urgenta cu rani grave au facut anuntul! Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Ce precizari a facut Silviu Negoita, purtatorul de cuvant al institutiei medicale? Evolutia starii de .

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a consumat droguri si alcool duminica inainte de accidentul pe care l-a provocat la iesirea din Bucuresti, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Cel putin asa reiese din rezultatele preliminare ale testelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

DigiSport: Cristian Tudor Popescu, reactie ferma in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu 24 de ani) a provocat, in noaptea de sambata spre duminica, un accident rutier in care un alt tanar si-a pierdut viata. Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange si a consumat cocaina, cand a fost implicat in accidentul care a dus la decesul unui tanar de 24 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )