Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nelu Tataru: Putem depasi 15.000 de cazuri de coronavirus, daca nu respectam izolarea

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Putem depasi 15.000 de cazuri de coronavirus, daca nu respectam izolarea

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca izolarea la domiciliu a facut foarte bine, pentru ca a permis consumarea bolii, dar daca nu se va respecta in continuare aceasta restrictie, putem depasi 15. 000 de cazuri de coronavirus. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa avem rabdare, chiar daca este la limita Mai avem vreo doua saptamani in care vom avea o crestere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, dupa ce a efectuat o vizita fulger si la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru a se asigura ca unitatea este pregatita sa faca fata crizei.

Nelu Tataru avertizeaza: Putem ajunge la 20 de mii de cazuri de COVID-19 daca de sarbatori nu respectam toate precautiile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, avertizeaza ca, in perioada urmatoare, ne asteapta un varf de 20 de mii de cazuri de infecta cu noul coronavirus daca nu respectam masurile de distantare sociala.

Nelu Tataru: Nu s-a terminat! Oamenii trebuie sa ramana in izolare - inca putem avea decese!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca evolutia infectiei cu coronavirus e in plina ascensiune si ca nu e inca momentul sa ne relaxam.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19.

Nelu Tataru, vizita la Spitalul Vaslui: Am vrut sa vad care este atmosfera cu prilejul acestor sarbatori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aflat sambata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, transmite Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Nelu Tataru: Majoritatea romanilor au inteles mesajul, iar noaptea de inviere a fost linistita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, ca noaptea de inviere a fost linistita, iar majorita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )