Libnet.ro
UNICEF

21:00

Poezie si fictiune in cele mai noi aparitii de la Literpress Publishing

România Liberă România Liberă,
Poezie si fictiune in cele mai noi aparitii de la Literpress Publishing

Editura Literpress Publishing isi anunta, in luna februarie, cele mai noi aparitii editoriale. continuă pe România Liberă

Cele mai rapide trenuri spaniole vor putea rula cu 330 kmh. Se fac in prezent ultimele teste in vederea omologarii

In Spania se fac teste dinamice cu cele mai rapide trenuri care vor intra in exploatare - trenurile Talgo Avril care in teste vor atinge 360 kmh, iar cu pasageri, in cursele de zi cu zi, vor putea rula cu 330 kmh, dupa ce vor primi toate aprobarile. in prezent cele mai rapide trenuri AVE ating pe unele portiuni 310 kmh. Cel mai bun exemplu despre cat de rapide sunt trenurile de mare viteza din Spania tine de traseul de 1. 130 km de la Barcelona la Malaga, ce poate fi parcurs in sase ore.

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Ea e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai taiat de peste 25 de ani

Are cele mai lungi unghii din lume si a intrat in Cartea Recordurilor! De peste 25 de ani nu le-a mai taiat! Iata povestea americancei care a vrut sa fie diferita si speciala! Are cea mai mare atractie la copii!.

Lovitura de stat din Myanmar: Zeci de mii de oameni in strada, cele mai mari proteste dupa 2007 VIDEO

Zeci de mii de oameni protesteaza duminica in Myanmar impotriva loviturii de stat care a alungat-o de la putere pe Aung San Suu Kyi, in cele mai mari proteste dupa miscarea populara din 2007, relateaza AFP.

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Bucuresti, Timis si Maramures, cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania: 1. 319 de noi infectari, 317 de persoane reconfirmate si inca 80 de victime. Astfel, de la izbucnirea crizei.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )