Libnet.ro
UNICEF

19:30

KLAUS IOHANNIS ATACA LA CCR LEGEA VANATORII: Vanatoarea cu pasari de prada - permisa de deputati, dar calificata drept braconaj de actul normativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS ATACA LA CCR LEGEA VANATORII: Vanatoarea cu pasari de prada - permisa de deputati, dar calificata drept braconaj de actul normativ

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei, cu privire la recentul act normativ adoptat de Parlament prin care este modificata si completata legea vanatorii si protectiei fondului cinegetic nr. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Voi promulga legea care da tratament gratuit pe viata victimelor din Colectiv (VIDEO)

Vineri, 30 octombrie 2020, se implinesc 5 ani de la tragedia de la Colectiv. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va promulga legea care da tratament gratuit pe viata.

Presedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, ca va promulga peste doua zile, legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv.

Legea referitoare la Programul national de racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazelor natural, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care aproba OUG privind masurile din Programul National pentru racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazele naturale, anunta Administratia.

Iohannis a contestat la CCR modificarille la Legea Vanatorii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, azi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr.

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s.

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )