Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Florin Citu a anuntat cand va fi gata proiectul de buget pe anul 2021

România Liberă România Liberă,
Premierul Florin Citu a anuntat cand va fi gata proiectul de buget pe anul 2021

Proiectul de buget nu va fi gata in 2020 si va fi prezentat in prima parte a anului viitor. continuă pe România Liberă

Florin Citu, primele declaratii ca premier: Proiectul de buget o sa fie gata in prima parte a anului viitor. Tintim un deficit in jur de 7%

Premierul Florin Citu a declarat ca proiectul de buget va fi gata in prima parte a anului viitor si tintim un deficit in jur de 7%. El a adaugat ca sunt asteptate si estimarile Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, pe care se bazeaza bugetul, pentru a avea si ceilalti indicatori macroeconomici.

Klaus Iohannis: Nu introducem restrictii noi, insa cele care sunt acum in vigoare raman. Restrictiile sunt obligatorii, nu optionale

Premierul Florin Citu, Raed Arafat si ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii au fost chemati joi la Cotroceni pentru o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. La finalul intalnirii, presedintele Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa in care a subliniat ca de sarbatori nu vor fi restrictii noi, insa cele care exista, vor ramane in vigoare.

Florin Citu a anuntat care e primul lucru pe care il va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca obiectivul Guvernului pe care il va conduce este de a trece rapid tara prin criza de sanatate, cu costuri cat mai putine pentru romani, dar si sa reaseze economia pe picioarele ei.

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Florin Citu, mesaj de Craciun: Va rog pe toti in aceste zile sa respectam masurile de protectie. Doar asa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua |VIDEO

Premierul Florin Citu i-a rugat pe romani, intr-un mesaj video, sa respecte masurile de protectie in perioada Craciunului si a sarbatorilor de iarna, fiindca doar asa se pot proteja pe ei insisi si cei dragi.

Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

Premierul Florin Citu i-a predat, joi, mandatul de ministru al Finantelor colegului sau de partid, Alexandru Nazare. Citu a vorbit mai ales despre bugetul pe anul viitor, despre digitalizare si investitii. Din no.

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta.

Florin Citu, cu privire la numarul de infectari COVID-19 si la campania de vaccinare: Vom putea sa vorbim despre o relaxare a conditiilor

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat despre posibile noi restrictii in aceasta perioda, ca numarul imbolnavirilor a scazut sau s-a plafonat, iar faptul ca va incepe si o campanie de vaccinare il face sa creada ca vom putea discuta despre o relaxare a conditiilor si nu despre restrictii.

Florin Citu: in programul de guvernare scrie negru pe alb, nu vor fi introduse taxe noi Statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de egalitate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a reiterat ca Guvernul format de PNL, USR-PLUS si UDMR nu va introduce taxe noi. Prim-ministrul liberal a subliniat, totodata, ca statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de.

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )