Libnet.ro
UNICEF

18:00

Racire dramatica a vremii din Romania!

Antena3 Antena3,
Racire dramatica a vremii din Romania!

Vremea din urmatoarele doua zile va veni cu o racire brusca a vremii. Dupa cateva zile aproape caniculare, romanii se lor lovi de temperaturi cu pana la 12 grade mai mici decat media normala. Vezi aici cu e vr. continuă pe Antena3

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) intervine in scandalul provocat de condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. AMR atrage atentia,.

Comisia Europeana, prima reactie la situatia din Romania: Urmarim cu ingrijorare. Vom examina legislatia

Oficialii de la Bruxelles se arata ingrijorati de situatia din Romania. Christian Wigand,purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru Stirile Pro Tv ca lupta impotriva.

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor.

O franciza de cafenele intra oficial pe piata din Romania

Esquires Coffee, o franciza internationala de cafenele din Noua Zeelanda, deschide primul coffee shop in Bucuresti. Acesta va fi deschis in Veranda Mall si este primul dintr-o retea planificata de 25 de magazine care urmeaza sa fie lansate in Romania.

Partenerul consilierului prezidential demisionar Simina Tanasescu are probleme penale: Thomas Peter Stauffer, anchetat de procurorii din Romania si Elvetia

Partenerul consilierului prezidential demisionar, Simina Tanasescu, are probleme penale. Numit din 2010 in functia de director al Biroului pentru Contributia Elvetiana in Romania, Thomas Peter Stauffer este.

Un student din Romania va fi expulzat pentru jihadism

Un cetatean tunisian a fost declarat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, la sesizarea Serviciului Roman de Informatii, dupa ce s-a remarcat printr-un comportament.

Student tunisian, suspect de propaganda in favoarea ideologiei jihadiste, EXPULZAT din Romania si declarat indezirabil

Un student de origine tunisiana a fost declarat indezirabil in Romania pentru o perioada de 15 ani. Cetateanul din Tunisia a venit in tara noastra in calitate de student in anul 2015, dupa ce a obtinut o.

Locuri superbe din Romania pe care poti sa le vizitezi in zilele caniculare

Gradele din termomentru arata temperaturi ridicate si suntem indemnati sa cautam locuri cat mai placute. Daca doriti sa mergeti altundeva decat pe litoral, va propunem cateva locuri pline de frumusete s.

Presa internationala despre protestele din Romania: PSD a declansat un Blitzkrieg legal impotriva statului paralel

Protestele de miercuri seara din Piata Victoriei impotriva modificarilor aduse de PSD codului de procedura penala nu au ramas fara rasunet in presa internationala. Publicatii precum Washington Post, Associated Press, Reuters sau France 24 titreaza ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )