Libnet.ro
UNICEF

15:00

RAED ARAFAT: Problema COVID-19 e complexa, fiind necesara conlucrarea intre noi toti, de la autoritati la fiecare individ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Problema COVID-19 e complexa, fiind necesara conlucrarea intre noi toti, de la autoritati la fiecare individ

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca legea adoptata de Senat privind carantinarea si izolarea permite autoritatilor sa poata actiona prompt si sa ia decizii bazate pe analize si recomandari fara pierdere de timp, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Arafat: Problema Covid-19 e complexa, fiind necesara conlucrarea intre noi toti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca legea adoptata de Senat, pr.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Raed Arafat, la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

Secretarul de stat Raed Arafat a mers la DIICOT, astazi, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, mesajul acestuia fiind distribuit de peste 1. 500 de ori.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala.

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )