Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scenariu macabru: Facebook va ajunge cel mai mare cimitir virtual

Antena3 Antena3,
Scenariu macabru: Facebook va ajunge cel mai mare cimitir virtual

Scenariu macabru: Facebook va ajunge cel mai mare cimitir virtual . continuă pe Antena3

Anunt socant despre Facebook. in ce se va transforma reteaua

Cea mai mare retea de socializare online din lume, Facebook, va deveni cel mai mare cimitir virtual pana in anul 2098, potrivit unui statistician, astfel, in anul respectiv, vor exista pe platforma mai multe.

S-a stins cel mai mare dirijor postbelic, un cautator al adevarului in muzica VIDEO

Celebrul dirijor austriac Nikolaus Harnoncourt, considerat parintele noului stil baroc, a decedat la varsta de 86 de ani, conform unui anunt facut de familia muzicianului. Nikolaus Harnoncourt, probabil cel mai mare dirijor postbelic, este principalul responsabil de grandiosul revival al muzicii baroce, pe plan european, din ultimele decenii.

Romania, tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One, in afara Germaniei

Piata telecom din Romania continua sa fie una dintre cele mai favorabile pentru consumatori si una dintre cele mai competitive prin faptul ca exista o rata ridicata de penetrare a infrastructurilor de internet fix de mare viteza, iar venitul mediu pe.

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Motii si minerii din Apuseni, in Cartea Recordurilor: cel mai mare balmos din lume si cei mai multi oameni care cauta aur cu saitrocul

Judetul Alba se poate mandri cu peisaje minunate, traditii, orase pline de istorie si onoarea de a fi gazda unora dintre cele mai importante evenimente care au ramas in istoria unui intreg popor. Daca toate aceste lucruri sunt deja cunoscute, judetul se mai poate evidentia si prin faptul ca intrat de trei ori in Cartea Recordurilor.

Cel mai mare esec al americanilor. 60.000 de tineri si-au pierdut viata

Razboiul din Vietnama avut loc intre1 noiembrie196130 aprilie1975, caderea Saigonului. Razboiul a fost purtat intre Republica Democrata Vietnam Vietnamul de Nord), sprijinita.

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Titlurile Fondul Proprietatea, cel mai bun randament din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) s-au apreciat cu 4,93%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 martie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )