Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

România Liberă România Liberă,
Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Am inclus in acest volum cele mai intense emotii. Primul pas este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza sambata, 23 mai, la Romexpo, al doilea volum autobiografic intitulat Primul pas. Seful statului continua astfel dezvaluirile incepute in prima sa carte Pas cu.

Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie.

Ion Cristoiu: Nu e numai rata. E si tata! Klaus Iohannis da pe goarna discutii intre patru ochi la Cotroceni!

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa a doua sa carte care va purta numele de Primul Pas si care va descrie perioada alegerilor prezidentiale si cea petrecuta la Cotroceni. Jurnalistul Ion Cristoiu.

Copil de 14 ani, impuscat mortal in New York

Un baiat in varsta de 14 ani a fost impuscat mortal, vineri, intr-un incident produs in orasul american New York. Doi suspecti au fost dati in urmarire, anunta autoritatile americane.

Klaus Iohannis a cerut un birou special de la care sa dea autografe la lansarea volumului Primul pas

Cel mai nou episod al dorintelor neasteptate ale lui Klaus Iohannis a avut loc la Bookfest, cu ocazia lansarii cartii Primul pas. Potrivit Stiri pe surse, presedintele ar fi cerut un birou special de la.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic din Letonia: La Riga voi sustine principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi o declaratie de presa pe Aeroportul Henri Coanda, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic de la Riga, Letonia. Seful statului a precizat ca va sustine la summitul de la Riga principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener.

Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Cu ocazia unei sarbatori evreiesti organizat al Templul Coral din Capitala, premierul Victor Ponta a fost invitat de organizatori la pupitru, pentru a tine un discurs, inaintea presedintelui Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Ion Cristoiu: Naravul presedintilor de a se da drept stapini ai SRI, un pericol pentru imaginea Serviciului. Daca Traian Basescu doar lasa impresia ca SRI lucreaza pentru el, Klaus Iohannis o spune direct

La o conferinta de presa Klaus Iohannis a declarat ca a primit un raspuns de la SRI in ceea ce priveste acuzatiile premierului Ponta conform carora s-a facut trafic de influenta in chestiunea Codului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )