Libnet.ro
UNICEF

07:45

Serialele American Horror Story si Urzeala tronurilor au cele mai multe nominalizari la Premiile Emmy

Adevărul Adevărul,
Serialele American Horror Story si Urzeala tronurilor au cele mai multe nominalizari la Premiile Emmy

Academia Americana de Televiziune, Arte si Stiinte a anuntat nominalizarile pentru Premiile Emmy, care recompenseaza cele mai bune productii de televiziune. Actorii Aaron Paul si Neil Patrick Harris au prezentat nominalizarile. continuă pe Adevărul

TOP 5 Cele mai inflacarate declaratii facute de Traian Basescu pentru basarabeni

Presedintele roman Traian Basescu a facut in mai multe randuri adevarate declaratii de dragoste basarabenilor, la discursuri publice, interviuri de presa si intruniri oficiale. Iata, in cele ce urmeaza, cinci dintre cele mai savuroase declaratii ale liderului de la Cotroceni.

Universitatea Craiova si Mircea Badea - cele mai controversate subiecte de pe Wikipedia romaneasca

Un studiu realizat de patru cercetatori de la universitati din Marea Britanie, Ungaria si SUA au identificat cele mai controversate pagini de pe enciclopedia online Wikipedia. Aceste pagini sunt cele mai editate, deoarece Wikipedia se bazeaza pe aportul utilizatorilor.

LIVE VIDEO Cele mai avantajoase oferte last-minute si unde poti merge un weekend cu 100 de euro pe litoralul romanesc, in direct la Adevarul Live

In editia de astazi Adevarul Live, de la ora 15. 00, reprezentantii agentiilor de turism iti dau sfaturi pentru a-ti cumpara cele mai avantajoase pachete de vacanta de tip last-minute si-ti prezinta ofertele disponibile in acest moment.

TOP 10: cele mai bune scoli de business din lume

O diploma de MBA poate sa ofere un avantaj important in competitia acerba din business, daca alegi o universitate buna. In caz contrat, inseamna doar pierdere de timp si, mai ales, de bani. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune scoli de business.

TOP cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta.

In magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World exista o multime de aplicatii mobile pentru sport si dieta, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor sa faca miscare, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa intre in forma. Printre cele mai utile aplicatii mobile pentru sport sunt cele dedicate alergarilor sau antrenamentelor fitness, acestea inregistrand de altfel si cel mai mare numar de descarcari. Aplicatiile pentru alergare Runtastic si .

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera .

Clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii

Site-ul de turism online Expedia a prezentat marti, 18 iulie, clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii oferite clientilor, disponibile in reteaua sa de turism.

Heroes by Nature, cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din septembrie, la Grand Cinema Digiplex

Incepand cu data de 5 septembrie, ai ocazia sa vezi pe marile ecrane cele mai tari filme de actiune si de aventura din lume. Astfel, vei putea face parte dintr-o comunitate sociala imensa si vei avea acces la sportivii si producatorii care au facut totul posibil. Romania face parte dintre tarile implicate in acest proiect international, iar filmele Heroes by Nature vor putea fi urmarite la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

Si pentru ca ne aflam in sezonul cald, iar muzica reprezinta soundtrack-ul distractiei sub soare, ADPM iti propune astazi sa asculti 10 dintre cele mai tari piese de vara ale tuturor timpurilor! Continue reading .

Rezultate admitere 2013: La ce licee s-a intrat cu cele mai mari medii

Salajul nu are nicio specializare in topul 50 al specializarilor la care s-a intrat, anul acesta, cu cele mai mari medii de admitere, top intocmit de Ministerul Educatiei Nationale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )