Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep a fost spitalizata pentru cateva ore dupa finala Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a fost spitalizata pentru cateva ore dupa finala Australian Open

Simona Halep a fost spitalizata din cauza deshidratarii pentru cateva ore dupa finala Australian Open, a anuntat ESPN. Potrivit sursei citate, Halep a ramas in spital circa patru ore, inainte de a reveni la hotel. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6).

Simona Halep, internata de urgenta la spital dupa finala de la Australian Open

Simona Halep a fost internata de urgenta la spital, dupa finala pierduta la Australian Open. Dupa un meci infernal, desfasurat pe o temperatura de peste 30 de grade, romanca a fost nevoita sa mearga la.

Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Seven Sport, un site din Australia, a facut o analiza cu privire la time-out-ul cerut de Halep in setul 2. La 3-2 pentru ea, romanca a acuzat probleme fizice, asta si din cauza caldurii sufocante de.

Simona Halep: A fost foarte greu, tremur. A fost ca un roller-coaster

Simona Halep, locul 1 WTA, care s-a calificat joi in premiera in finala Australian Open, a declarat ca meciul cu Angelique Kerber a fost extrem de greu si inca tremura, subliniind ca si-a propus ca in ultimul act sa fie mai curajoasa.

Simona Halep a ajuns la SPITAL dupa Australian Open: in ce stare se afla sportiva(FOTO)

Simona Halep a ajuns pe patul de spital dupa Australian Open. Epuizata dupa meciurile lungi, jucate in conditii de canicula, tenismena a fost spitalizata timp de cateva ore in noaptea de dupa.

Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6).

Simona Halep a fost transportata de urgenta la spital. Ce a patit jucatoarea de tenis

Simona Halep a fost dusa la spital si e pe perfuzii. Tenismena a inceput sa se simta rau dupa finala de la Australian Open unde a fost infranta de adversara sa, Caroline.

Incredibila Simona Halep: WTA, elogii pe Twitter dupa victoria romancei in semifinala Australian Open cu Angelique Kerber

WTA organizatorul competitiei feminine de tenis) o elogiaza pe Simona Halep in doua postari pe Twitter dupa victoria fantastica asupra lui Angelique Kerber in semifinalele Australian Open 6-3, 4-6, 9-7): Incredibila Simona Halep si Un meci absolut uluitor!.

Cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open

Simona Halep a ajuns in finala Asutralian Open dupa o victorie impotriva lui Angelique Kerber. Finala turneului va fi pe 27 ianuarie, la ora 10. 30 ora Romaniei). Daca esti curios cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open, ei bine, raspunsul a venit dupa meciul din 25 ianuarie, cand romanca a invins-o pe [].

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )