Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, victorie categorica impotriva Victoriei Azarenka

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, victorie categorica impotriva Victoriei Azarenka

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon dupa un succes in doua seturi asupra Victoriei Azarenka. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Simona Halep ia primul set cu Azarenka, 6-3, in meciul pentru un loc in saptamana a doua de la Wimbledon

Singura romanca ramasa in turneul de simplu de la Wimbledon, Simona Halep, joaca acum cu Victoria Azarenka pentru un loc in optimile de finala.

FOTO A apelat la o metoda extrema. Cum se recupereaza Simona Halep dupa prima victorie de la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doua seturi de Alexandra Sasnovich, in primul meci jucat la Wimbledon, meci in care a avut si probleme medicale.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

Azarenka s-a sinucis in fata Simonei Halep. Victorie fara emotii, 6-36-1 si calificare in optimi la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doar 66 de minute de Victoria Azarenka, un adversar care pe hartie parea mult mai periculos decat a fost in realitate.

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Pe Simona Halep o asteapta primul test de foc la Wimbledon: Trebuie sa fiu puternica pe picioare

Calificata in turul 3 la Wimbledon, Simona Halep va avea un meci de foc impotriva bielorusei Victoria Azarenka.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )