Libnet.ro
UNICEF

18:45

SOC! Rihanna, cea mai noua victima a hacker-ilor! Poze EXPLICITE cu artista au scapat pe internet! FOTO +18

Devorator Monden Devorator Monden,
SOC! Rihanna, cea mai noua victima a hacker-ilor! Poze EXPLICITE cu artista au scapat pe internet! FOTO +18

Numeroase celebritati de la Hollywood au cazut victime atacului unui hacker care le-a furat toate pozele compromitatoare de pe telefoane. continuă pe Devorator Monden

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg.

FOTO Cea mai sexi infractoare: o tanara din Canada este considerata prea frumoasa ca sa intre la puscarie

Dupa ce la inceputul verii infractorul Jeremy Meeks a facut furori cu infatisarea sa, fiind ofertat de nume de top din industria modei si numit in presa internationala cel mai atractiv detinut, Stephanie Beaudoin este considerata cea mai sexi infractoare.

FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Recordul pentru cea mai adanca piscina din lume a fost doborat anul acesta de Y-40 Deep Joy, o constructie impresionanta din Italia, care are 40 de metri adancime. Pana de curand, titlul era detinut de bazinul Nemo 33 din Belgia, cu 34,5 metri adancime.

O secventa cu Steve McQueen, desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei

O secventa din filmul Marea evadare/The Great Escape 1963), in care actorul american Steve McQueen interpreteaza un personaj urmarit de nazisti, a fost desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei.

August 2014, cea mai fierbinte luna august de pe planeta. S-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din 1880 si pana in prezent

August 2014 a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, in 1880 si pana in prezent, a anuntat joi Agentia americana oceanografica.

Pe iOS 8.0, Fleksy este cea mai buna tastatura virtuala pentru romani.

Imediat dupa instalarea iOS 8. 0, cea mai mare fascinatie a mea a fost legata de tastaturile virtuale terte dintre care, cea mai buna este Fleksy. Dupa ce mi-am instalat iOS 8 pe iPhone 5S si iPad Air, m-am grabit sa-mi instalez vreo trei-patru tastaturi pentru a-mi forma o opinie concludenta pe marginea lor. Cel mai mult mi-a placutFlesky. Aceasta din urma este singura gratuita care incorporeaza si suportul pentru limba romana. in urma descarcarii din AppStore, ii puteti ajusta cateva [].

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

August 2014 a fost cea mai calda luna august din lume din 1880 si pana in prezent

Luna august a anului curent a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, din 1880, potrivit Agentiei americane oceanografica si.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )