Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, nemultumit de echipa guvernamentala propusa de Ludovic Orban: Sunt prea putine DOAMNE in acest Cabinet

B1 B1,
Tariceanu, nemultumit de echipa guvernamentala propusa de Ludovic Orban: Sunt prea putine DOAMNE in acest Cabinet

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca echipa guvernamentala propusa de premierul desemnat Ludovic Orban putea fi un pic mai buna. Prima pe lista de nemultumiri a lui Tariceanu este numarul scazut. continuă pe B1

TARICEANU DESPRE ECHIPA GUVERNAMENTALA: Se putea un pic mai bine

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, la faptul. ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca, precum si la lipsa de experienta a ministrilor, care spera insa sa fie compensata de entuziasm.

Tariceanu despre echipa guvernamentala: Se putea un pic mai bine. Nu pot sa nu remarc numarul scazut al doamnelor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, si la faptul ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca.

Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca Romania este intr-o criza politica, iar aceasta trebuie rezolvata cat mai repede. Tariceanu a precizat ca a fost placut surprins sa constate ca Ludovic Orban s-a maturizat si stie exact care sunt punctele critice pe care trebuie sa le gestioneze. A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine, a spus Tariceanu.

Lista de ministri propusa de premierul desemnat Ludovic Orban a fost validata de BPN-ul PNL

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Dan Barna, nemultumit de lista de ministri PNL: Sunt cateva verigi unde ar putea fi alternative

Liderul USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, a declarat joi la Zalau ca guvernul propus de Ludovic Orban are cateva personalitati, dar si ministri unde ar putea sa existe alternative, insa.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )