Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ultimul episod din Urzeala tronurilor a fost cel mai urmarit din istoria serialului: cati telespectatori au vazut finalul sezonului cinci

Adevărul Adevărul,
Ultimul episod din Urzeala tronurilor a fost cel mai urmarit din istoria serialului: cati telespectatori au vazut finalul sezonului cinci

Finalul sezonului cinci al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones nu doar ca a socat fanii, dar a si doborat un nou record. Ultimul episod, Mothers Mercy, a fost cel mai urmarit din istoria seriei, noteaza Variety. continuă pe Adevărul

Urzeala tronurilor, un alt capitol incheiat: cele mai socante si impresionante scene din acest sezon

Ultimul episod al celui de-al cincilea sezon din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, care a adus atata moarte incat a scandalizat opinia publica si a nascut replici ce fac astazi parte din limbajul urban, va fi difuzat pe 15 iunie, de la ora 4. 00 dimineata, la HBO. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai importante momente care au marcat acest capitol.

Fanii serialului Game of Thrones, fara cuvinte dupa ultimul episod al sezonului 5 (VIDEO)

Game of Thrones este unul dintre cele mai captivante seriale, care nu inceteaza sa uimeasca prin scenele socante. insa ultimul sfarsitul sezonului cinci a lasat fanii seriei fara cuvinte. Ultimul episod.

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Pregatiri pentru Bucharest International Air Show. Pilotii promit sa faca spectacol la cel mai mare show aviatic din Romania

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare show aviatic din Romania. Prima aeronava straina care a aterizat pe aeroportul Baneasa a fost cea a pakistanezilor. La spectacol, romanii sunt reprezentati d.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Oasele balaurului bondoc din Tara Hategului au fost expuse in cel mai mare parc al dinozaurilor din Romania

Fosilele balaurului bondoc, dinozaurul pitic care a trait in insula preistorica a Hategului, au ajuns in cel mai mare parc cu dinozauri, inaugurat in Rasnov.

Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume

Cei care sunt foarte seriosi in ceea ce priveste placuta activitate de gaming pot incepe sa stranga bani pentru cel mai avansat mouse, noul Razer Mamba. Nu este sub nici o forma un mouse de gaming complet nou in ceea ce priveste designul. Din acest motiv s-ar putea sa vi se pare foarte cunoscut cand [] Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

Xonia lanseaza videoclipul celui mai nou single al ei, Slow. Se anunta a fi cel mai sexy clip al verii, iar asta deoarece artista apare in ipostaze de-a dreptul incendiare! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )