Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Cel mai longeviv cascador roman se destainuie in premiera:Doi ani am filmat pentru Mihai Viteazul. Mocirla, mizerie... Era satanic Sergiu Nicolaescu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai longeviv cascador roman se destainuie in premiera:Doi ani am filmat pentru Mihai Viteazul. Mocirla, mizerie... Era satanic Sergiu Nicolaescu

Cel mai premiat si mai longeviv cascador din Romania, Vasile Popa, a fost omul de incredere al regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, caruia i-a stat alaturi timp de patru decenii. continuă pe Adevărul

inainte sa paraseasca Romania, Rares Buhai, cel mai medaliat olimpic roman, va primi titlul de cetatean de onoare al orasului natal

Pe ultima suta de metri, edilul Bistritei, Ovidiu Cretu, s-a gandit sa-l recompenseze pe cel mai medaliat olimpic roman cu titulatura de cetatean de onoare al orasului natal. Cel mai probabil acesta va primi titlul de cetatean de onoare cu ocazia Zilelor Bistritei.

Cel mai sincer psihopat din istorie, care a terorizat America: Urasc nenorocita asta de natie umana

In aproape 30 de ani, Carl Panzram, supranumit cel mai sincer psihopat, a omorat 21 de persoane si a violat alte 1. Cele mai multe victime au fost barbati si copii. in momentul executiei sale, in anii 30, criminalul i-ar fi spus calaului sa se grabeasca: as fi putut sa omor 10 oameni in acest timp.

Dan Voiculescu, mesaj la un an de la condamnarile in cel mai grav proces politic

In urma cu un an, pe 8 august 2014, sediul Antena 3 era confiscat, iar fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu era condamnat la inchisoare in cel mai grav dosar politic de dupa 1989. Alti 10 oameni.

Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile

Desi am fost cu totii convinsi ca interesul pentru Angry Birds devenise inexistent, se pare ca noul Angry Birds 2 depaseste toate recordurile de popularitate. Nu se mai astepta nimeni sa aiba succescei de la Rovio, care lansau un nou Angry Birds la fiecare cateva luni fara sa fie descarcat de un numar impresionant de [] Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie international: Proiectul a fost implementat in Malta

P) Compania Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie de International Project Management Award IPMA): Stiving for excellence!, dar nu in tara noastra, ci in Malta. Printre.

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus.

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research.

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )