Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Ministrul Sanatatii la Campeni: Spitalele din oras vor fi modernizate. Neregulile descoperite, trimise la DNA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Sanatatii la Campeni: Spitalele din oras vor fi modernizate. Neregulile descoperite, trimise la DNA

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost prezent joi la Campeni pentru a evalua la fata locului situatia celor doua unitati medicale din oras. A fost prezent si ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii: Toate spitalele din Romania trebuie sa aloce locuri pentru pacientii cu COVID-19 Pacientii cu simptome medii si usoare vor ramane acasa, monitorizati de medicii de familie - UPDATE

Toate spitalele din Romania trebuie sa se pregateasca sa primeasca pacienti cu COVID-19, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a spus ca toate unitatile medicale trebuie sa aloce 10% din paturile de terapie intensiva si 15% din celelalte locuri pentru bolnavii infectati cu coronavirus. Tataru a mai anuntat ca de saptamana viitoare pacientii cu forme usoare si medii de COVID-19 si bolnavii asimptomatici vor ramane acasa, sub monitorizarea medicilor de familie.

Toate spitalele din Bucuresti vor gazdui bolnavi de Covid, conform DSP: ce trebuie sa stii

Situatia cazurilor de coronavirus din Bucuresti a devenit foarte grava in ultimele zile, iar oficialii DSP din capitala au venit cu un avertisment important. in timp ce zvonurile referitoare la.

CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

Dispute aprige intre ministrul Sanatatii si medicii de familie dupa ce au fost anuntate noi reguli pentru pacientii COVID-19 asimptomatici. Nelu Tataru spune caacestia vor fi evaluati la domiciliu,.

Ministerul Sanatatii decide ca toate spitalele din Bucuresti sa-si faca circuite pentru COVID

Toate spitalele din Capitala trebuie sa-si faca circuite speciale pentru pacientii cu COVID-19, arata o adresa trimisa de Ministerul Sanatatii catre toate spitalele din Bucuresti.

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza sa efectueze un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a precizat ca 30 de bebelusi au murit in.

Andrei Baciu: Orice pacient poate sa devina pozitiv la un moment dat. Din acest punct de vedere, in toate spitalele din Romania exista circuite foarte clar organizate (VIDEO)

Daca ar fi sa fie o reorganizare a strategiei prin care spitalele trateaza pacienti cu SARS-CoV-2, acest lucru se face de catre Ministerul Sanatatii, printr-un Ordin de ministru, a explicat secretarul de stat An.

Cat ar dura ca Romania sa produca Remdesivir? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Producerea Remdesivirului, medicamentul folosit pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu Covid-19 in stare grava, ar putea fi posibila in Romania, dar procesul ar putea dura destul de mult, spune ministrul.

Reorganizare in spitalele din Bucuresti. Toate trebuie sa-si creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19

Directia Generala de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a cerut, miercuri seara, tuturor spitalelelor din Capitala sa se reorganizeze, astfel incat sa se creeze circuite pentru internarea pacientilor.

VIDEO Nicusor Dan, despre scandalul din USR: Fapul ca un om votat de o filiala nu a putut candida pe motiv de delict de opinie mi se pare foarte grav

Nicusor Dan, unul din fondatorii USR, a comentat, la interviurile HotNews Live, scandalul din USR legat de listele de candidati la alegerile parlamentare, spunand ca i se pare foarte grav ca un om votat de o filiala nu a putut candida in numele partidului pentru delict de opinie. El s-a referit la Vlad Teohari, a carui candidatura pe listele pentru diaspora a fost invalidata de Biroul National al USR pentru ca a iesit public impotriva partidului, el anuntand apoi ca da in judecata formatiunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )